• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Visagiste Utrecht

  Visagiste Utrecht

  Regelmatig ga ik op stap met mijn visagie koffer. Met al mijn gereedschap op pad;)..

  De laatste jaren, eigenlijk doordat er door corona veel meer online werd opgenomen word ik regelmatig gevraagd voor visagie op locatie.

  Ik als make-up artist in de omgeving Utrecht kom ik op locatie om je werknemers mooi voor de dag te laten komen, op beeld. Zodat er geen glimmende en rode hoofden te zien zijn.

  Maar stralende, mooi gematterdeerde gezichten, zonder wallen.

  Dat is toch wat je wilt?

  commerciel visagiste inhuren 3

   

  Webinar & online event

  De make-up heb ik van de week weer verzorgd voor tafelgasten voor een online event in Den Haag.
  Zo was ik van de week in het prominente gebouw van het ministerie van binnenlandse zaken. 
  Sommige tafelgasten waren wat zenuwachtig. Logisch! Online druppelde de aanmeldingen binnen van de kijkers om deze live uitzending te bewonderen. Voor een grote groep mensen is het gewoon fijn om er goed uit te zien en je je hier comfortabel bij te voelen.
  commerciel visagiste inhuren 2
  Profesioneel je make-up laten doen - schminken
   
  Zo was ik in Den Haag voor de schmink;). Zoals de meeste dat daar noemen;). 
  1 ding om je als tafelgast minder druk over te maken.
  Ze zagen er stuk voor stuk stralend uit op beeld 💫
   
  De make-up
   
  Doordat ik al 12 jaar in de make-up wereld werk heb ik voor elk huidtype en huidskleur de juiste make-up. Op beeld gaat het niet per se om zo mooi opgemaakt mogelijk maar vooral om matterende poeders en een professioneel uitziende look.
   
   
  Hairstyling op locatie

  Doordat ik ook veel bruidskapsels style voor bruiloften heb ik ook wat betreft haarstyling alle producten hiervoor in huis. Wel is het handig als je wilt dat ik ook de haarstyling verzorg dit bij te boeken. ik neem altijd een borstel, kam en waxspray mee en een krultang. Maar ook hierin is het voor welk wat wils. Elke haarstructuur heeft iets anders nodig en daar ook de juiste producten bij.
   
  Commerciële visagiste Utrecht
   
  Ben jij nou ook zenuwachtig voor je looks op beeld? Of wil jij je hier gewoon niet druk om maken voor een belangrijk (online) event? 
   
  commerciel visagiste inhuren 4 commerciel visagiste inhuren 5
  Reserveer je event & datum dan zal ik er zijn✨.
  📩   

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.