Kim van Dijk Kimagestyle 

 

''Mijn missie is om iedereen (jong of oud) te laten stralen en zich zelfverzekerd te laten voelen!” 

Elke keer hoor ik weer de negatieve gedachte van vrouwen wanneer ik een workshop uiterlijke verzorging geef. Vrouwen kijken in de spiegeltjes die ik klaarzet op tafel. En de kreten komen al.. ‘wat zit mijn haar lelijk’.   ‘Ik heb een onderkin’ ‘wat een wallen’ ‘moet je mijn neus zien’ ‘kijk die rimpel’ ‘kijk mijn nekplooi‘ kijk mijn dit ... stuk voor stuk negatief. Ik schrok en schrik er nog steeds van elke keer bij de workshops die ik geef. Dat doe je toch niet dacht ik elke keer.

Tot op een dag ik extreem erge eczeem kreeg. In mijn gezicht. Mijn gezicht zat onder de rode vurige bulten.  Het jeukte en het zag er echt verschrikkelijk uit. Ik merkte dat ik mij zo ellendig voelde. Ik ging vanalles uitzoeken om dit te verhelpen maar wat ik vooral deed was mij dankbaarder voelen en tegen mijzelf zeggen dat de rest van mijn huid prachtig is.

Het leek wel een ‘eye opening’ moment voor mij om dit in te zien. Dat ik een super mooie huid heb, mijn haar altijd mooi glanst. Deze omschakeling in mijn zelfbeeld is zo fijn en je word er zo positiever en leuker van, in ieder geval voor jezelf. Dankbaar ben ik nu voor mijn glanzende huid. Mijn geblondeerde coupe die ik elke keer anders kan stylen. 

En dit gun ik iedereen, een zelfbeeld die positief is ondanks imperfecties die jezelf misschien ziet maar een ander niet. En waarom zou een ander dit niet zien? Omdat ze daar niet op focussen, ze letten sneller op de mooie punten van iemand anders waarom doe je dit dan niet bij jezelf?

Je kan dankbaar zijn voor de natuurlijke beauty die je hebt. En ook als je in een negatieve spiraal zit kun je eruit komen.

Wil je dat ik je hierbij help?

Ik wil die negatieve en onrealistische kijk naar ieder voor zichzelf wegnemen & laten zien

  • Hoe mooi jij bent!
  • Hoe prachtig jij eruit kunt zien
  • Hoe geweldig jij kunt stralen

Zodat je JA kunt zeggen tegen jezelf en Ja tegen je spiegelbeeld

Ik style graag mensen voor bijzondere momenten zoals een verlovingsfeest, je examen en je bruiloft. Ik houd ervan om op een bruiloft te zien dat je je zeker voelt, je mooi voelt en dat ik je hierbij kan helpen.

Kim van Dijk, al 9 jaar ervaring in de beauty wereld, voor verschillende grote merken als make-up artist gewerkt zoals Chanel, Estee Lauder en Nars.

FEEL PRETTY!

 8. Kimagestyle zelfbeeld 13  7. Kimagestyle zelfbeeld 12

2.love Kim Kimagestyle

Copyright © 2020 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy