2. Fotostudio kimagestyle utrecht

Kim van Dijk

Haarstyling, Make-up, Workshop
Regio Utrecht

Kim is geboren in Delft, opgegroeid in Doorwerth en inmiddels al negen jaar woonachtig in Utrecht. "Ik ben veel verhuisd in mijn leven, voornamelijk doordat ik vaak in antikraak woningen woonde. Ik houd van verandering. Daardoor heb ik in veel gave gebouwen en panden gewoond. Sinds een jaar woon ik op een vast plekje. Ik houd van afwisseling wat ik ook terugzie in mijn werk. Elke dag en week ziet er weer anders uit!"

”Na mijn middelbare school ben ik eerst begonnen in Enschede met een technische mode studie en kon ik als exchange student naar Denemarken. Hier heb ik erg veel van geleerd. Naderhand ben ik er ook zeker van geworden dat ik niet in een groot bedrijf terecht wilde komen en de creatieve kant erg leuk vond. Ik houd ervan om persoonlijk advies te geven en mensen te laten stralen door kleding, kleur en make-up. En daardoor iemand zelfverzekerd te laten voelen!”

''Na mijn studie ben ik een imago styling cursus gaan volgen en vervolgens een visagie opleiding en haarstyling cursus. Ik vind een stijlvolle foto met visagie en styling super leuk om neer te zetten. Mijn fotocamera is dan ook heel belangrijk voor mij. In Utrecht heb ik nu een fotostudio waarin ik workshops aanbied en ben ik zes jaar als zelfstandige visagist en stylist bezig. De workshops worden altijd afgesloten met een stijlvolle fotoshoot. De leuke sfeer en allerlei accessoires zorgen altijd voor een gezellige en chaotische middag!''

”Daarnaast heb ik vier jaar ervaring bij verschillende grote merken waar ik voor werk op Schiphol. Ik heb daar veel trainingen gevolgd voor Chanel, Clinique, Estée Lauder, Shiseido etc.”

”Mijn visie is dat je met positieve energie alles kunt bereiken. Mijn missie is om iedereen (jong of oud) te laten stralen en een eerste indruk mee te geven waar je U tegen zegt. Verder neem ik graag de tijd voor mensen en houd ik ervan als iemand helemaal blij en zelfverzekerd is aan het eind van mijn advies of dienst!”

Favorieten

  • Bruiloften, workshops en fotoshoot, imago advies en stijlvolle glamour fotoshoots

Opleiding

  • Feel good visagie, Glamour in Style – Haarstyling, Teko Denmark – Fashion Design

Kim is beschikbaar in

  • Utrecht

Naturel look of uitbundige make-up? 
”Ik houd zelf erg van uitbundige looks. In mijn vijf jaar ervaring merk ik dat bruidjes die ik opmaak vaak voor een meer een naturel look kiezen. Dat begrijp ik volkomen, je wilt natuurlijk nog wel herkend worden op je bruiloft. Daarom werk ik graag met kleine accenten om de bruid prachtig te laten stralen! Ik vind het echt een feestje om uit te vinden wat bij iemand past en voor welke gelegenheid ze wil stralen.”

Klassiek opgestoken of juist wilde kapsels?
”Extreme kapsels vind ik leuk om te maken voor fotoshoots. Ook van een nonchalant bruidskapsel kan ik erg blij worden.”

Zomer of winter?
”Ik denk dan snel aan de kleuren types, zelf ben ik een lente type! Verder houd ik van snowboarden dus wat dat betreft de winter!”

Boek nu een afspraak

Copyright © 2017 Kimagestyle | T 0633806746 | Disclaimer | KIMAGESTYLE Hooghiemstraplein 159, 3514 AZ Utrecht | KvK 51275252