kim nanoring extensions                                   

Nanoring extensions zetten

Wat is er mooier dan een mooie volle bos haar? Vind je je haar futloos en wil je er voor een bepaalde gelegenheid glamouros uitzien? Of gewoon voor het dagelijks leven? Het kan!

Een kapsel die mooi langs je gezicht valt met lengte op de manier dat jij ervoor zou kiezen, niet hoe het natuurlijk groeit. Mijn haar heeft nooit hard gegroeid en daarom ben ik sinds kort echt fan van deze techniek van extensions zetten! Ik heb allerlei technieken geprobeerd zoals wax, microring en weave en daarom weet ik dat ik dit de fijnste techniek vind.

Deze techniek voel je amper en je eigen haar blijft mooi mits je het goed verzorgd!

Nanoring

Wat is een nanoring nou eigenlijk? Het is een heel klein ringetje en ik gebruik ringetjes met een siliconen laagje waardoor het plukje haar goed beschermt word. Het plukje van het eigen haar gepakt, waar een ringetje omheen gaat door middel van een speciaal tangetje. Hier wordt een plukje bij ingestopt en het ringetje wordt dichtgeknepen. Het is niet schadelijk voor je eigen haar mits je het zelf goed verzorgd!

  

 

  

Wat is het verschil tussen nano-ring extensions en micro-ring extensions?

Nanorings zijn nog kleiner dan microrings waardoor de minder snel zichtbaar zijn. Microring extensions zijn groter waardoor het ook sneller zichtbaar is. De nano techniek is de meest natuurlijke manier van extensions zetten en daarom ben ik er ook fan van!


Houdbaarheid nanoring extensions

Aangezien je eigen haar 1-1,5 cm per maand groeit, gaan de extensions steeds lager hangen. Een mens verliest gemiddeld tussen de 100-150 haren per dag.

Daardoor gaan de extensions op steeds dunnere plukjes hangen. Kijk naar de haargroei van je haar en kies een periode tussen de 4-8 weken.

De haren die bovenaan de bondings uitvallen blijven daar zitten en gaan op een geven moment klitten. Hoe langer je wacht hoe moeilijker de klitten te verwijderen zijn.

Als je het humanhair goed verzorgd kun je het ook een lange tijd gebruiken. Zo betaal je op het begin je eigen haar en voor het inzetten. Vervolgens betaal je alleen elke 6- 12 weken voor het herplaatsen.

De nanoring hairextensions zijn 100% echt haar dus je kan het haar gewoon föhnen, krullen en stylen.

 

 

Nano ring extensions zetten 2

Kwaliteit extensions

De kwaliteit van het haar dat Kimagestyle gebruikt is Human Hair

 • Gaat circa 3-12 maanden afhankelijk van de verzorging
 • Human hair
 • Kan tot 230 graden gestyled worden
 • Keuze uit verschillende tinten te kiezen uit een kleurenring
 • Beschikbaar binnen 3-5 dagen

Behandelingen nanoring extensions

 • Volume behandeling:               50 plukjes
 • Verlening dun haar:                 75-100 plukjes
 • Verlening normaal haar:          100 -150 plukjes
 • Verlenging dik haar:                200 plukjes

kim nanoring extensions zwartwit

 

 Werkwijze nanoring extensions

 1. Kennismaking

We kijken naar je haarkleur wat je het liefst wilt aan de hand van een kleurenring. Je kunt ook een aantal verschillende kleuren kiezen. Zo kun je zonder je haar te verven highlights-lowlights in je kapsel creeeren.

App mij even een foto, dan kunnen we overleggen welke kleuren jij wilt bestellen.

Verder is het slim om je huidige natuurlijke haar niet te recht en bot te laten knippen zodat de extensions makkelijker natuurlijker ogen als ze erin zitten.

 1. Inzetten

Wanneer het haar binnen is kom je langs om het te laten zetten en zal ik het mooi bijpunten. Wanneer je komt voor het zetten is het handig om je haar te hebben gewassen zonder cremespoeling of conditioner of een masker. Het moet vooral schoon en droog zijn zodat de extensions goed blijven zitten.

Het zetten is een kostbaar werkje maar dan heb je ook wat! Duur circa 1,5/3 uur. Dit ligt aan het aantal plukjes.

 1. Herplaatsen

Stel het bevalt kun je na 6-12 weken langskomen om de extensions te laten herplaatsen. Liever te snel dan te laat. Na een tijdje ga je het zien doordat je haar groeit, ook kan het zijn dat je wat klitten krijgt dus verzorg het goed en borstel het dagelijks voorzichtig.

Wil je liever direct je haar laten inzetten als je afspreekt? We kunnen ook met behulp van foto's bekijken welke extensions ik voor je zal bestellen.

Verzorging nanoring extensions

Het beste kun je het haar niet dagelijks wassen. Als je het hebt gewassen kun je het beste je haar gelijk drogen met een fohn. Wanneer het nanowaxje nat blijft kan deze eruit glijden. Verder is het handig om regelmatig een repaircreme en een serum of extra behandeling te kiezen speciaal voor hairextensions. Zo houd je het haar mooi glanzend en ziet het er gezond uit!

Het is ook handig om een borstel aan te schaffen speciaal voor hairextensions en is het verstandig om wat voorzichtiger te borstelen met een extension borstel.

Verzorg je haar goed. Als je niet houd van werk aan je haar kun je beter niet kiezen voor extensions. Je moet er echt wat voor over hebben om je kapsel met extensions er mooi te laten uitzien en het mooi te houden.

Zorg ervoor dat je het niet te vaak wast, regelmatig een masker gebruikt en rustig en zorgvuldig kamt zodat de bovenkantjes niet aan elkaar gaan klitten en je eigen haar gezond blijft.

nano ring extensions utrecht       nano extensions zetten utrecht 1

Prijzen

Ik heb geen voorraad vandaar dat mijn prijzen net wat anders (lager) liggen dan de andere salons.
Wil je meer weten over de prijzen van het haar en het plaatsen?
 

Waar

 In mijn make/up en hairstyling studio in de Bilt ontvang ik je graag met een heerlijk kopje koffie of thee. Waarbij ik plukje voor plukje de haarextensions zal plaatsen.
 
studio home kimagestyle haarextensions de Bilt
 

Verzorging

Borstel klein

  

14,95

Borstel groot

  

16,95

Shampoo 250 ml

  

21,95

Conditioner 1000 ml

  

38,00

Conditioner 1000 ml, inclusief pomp

  44,00

Serum

  

14,95

    
    
   
    
    
    
    
    
 

 

Betaling:

Voor de afspraak bestel ik het haar voor je:

 • Deze maak je over met een tikkie
 • het inzetten en de producten kun je eventueel in 2 of 3 termijnen betalen
 • Hier ontvang je een factuur voor met de datums dat je de bedragen dan kunt overmaken.
 

Prijzen nanoring extensions 

Nano-ring
human hairextensions

DELUXE haar

45 cm

55 cm

Per plukje

 2,40

 2,70

 • Inzetten van het haar:  150,- 
  • (dit is exclusief het haar)
 • Verwijderen:  75,-
 • Herplaatsen:  130,-

Duur totaal 1,5 tot 3 uur
Betaling in 2 of 3 termijnen is mogelijk

 

 


 • Contact

  Wil jij iets vragen?

   

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.