Nanoring extensions

kim nanoring extensions 

Nanoring extensions zetten in Utrecht

Wat is er mooier dan een mooie volle bos haar? Voel je je onzeker door je dunne futloze haar en wil je er voor een bepaalde gelegenheid glamouros uitzien? Of gewoon voor het dagelijks leven? Het kan!

Een kapsel die mooi langs je gezicht valt met lengte op de manier dat jij ervoor zou kiezen, niet hoe het natuurlijk groeit. Mijn haar heeft nooit hard gegroeid en daarom ben ik sinds kort echt fan van deze techniek van extensions zetten! Ik heb allerlei technieken geprobeerd zoals wax, microring en weave en daarom weet ik dat ik dit de fijnste techniek vind. Deze techniek voel je amper, en mijn eigen haar blijft mooi.

Wil jij een afspraak maken voor nanoring haarextensions in Utrecht?

nano extensions utrecht zetten

Nanoring extensions

Nanorings zijn nog kleiner dan microrings waardoor de minder snel zichtbaar zijn. Ik heb dus geen voorraad vandaar dat mijn prijzen net wat anders (lager) liggen dan de andere salons.

Wil jij een afspraak maken voor nanoring haarextensions in Utrecht?

Houdbaarheid nanoring extensions

De hairextensions moeten na ongeveer 6 -8 weken worden vervangen of herplaatst. Het ligt er een beetje aan hoe snel je eigen haar groeit. Bij mij is het in circa 8 weken nodig.

Als je het humanhair goed verzorgd kun je het ook een lange tijd gebruiken. Zo betaal je op het begin je eigen haar en voor het inzetten. Vervolgens betaal je alleen elke 6- 12 weken voor het herplaatsen.

De nanoring haarextensions zijn 100% echt haar dus je kan het haar gewoon föhnen, krullen en stylen.

Wil jij een afspraak maken voor nanoring haarextensions in Utrecht?

Behandelingen nanoring extensions

  • Volume behandeling:                 50 plukjes
  • Verlening dun haar:                   75 plukjes
  • Verlening normaal haar:          100 plukjes

kim nanoring extensions zwartwit

Prijzen nanoring extensions

  • Inzetten van het haar:    €150,00
  • Verwijderen:                  € 75,00
  • Herplaatsen                   €125,00

Wil je in termijnen betalen? Dit is mogelijk! Ik wil graag iedereen kunnen helpen met het verzorgen van een kapsel wat bij je past. Je kunt daarom ook kiezen om in 3 maandelijkse termijnen te betalen.

Wil je liever direct je haar laten inzetten als je afspreekt? We kunnen ook met behulp van foto's bekijken welke extensions ik voor je zal bestellen.

 Werkwijze nanoring extensions

  1. Kennismaking

We kijken naar je haarkleur wat je het liefst wilt aan de hand van een kleurenring. Je kunt ook een aantal verschillende kleuren kiezen. Wanneer het haar binnen is kunnen we een afspraak maken voor het inzetten van het haar. Dit duurt circa 2 - 12 dagen voordat het binnenkomt. Ik heb 2 verschillende kwailiteiten waarmee ik werk. Of voordeliger en haar dat na 4 maanden weg kunt doen. Of een kwaliteit die meer dan een jaar meegaat. Dit is aan jou.

WIl jij meer info en overleggen of dit wat voor jou is?

Als je liever wat sneller een nieuw kapsel wilt kunnen wij ook via de app overleggen welke kleuren en kwaliteit jij wilt bestellen.

Check hier de prijslijst.

Mail mij dan overleggen we wanneer ik het erin kan zetten en wanneer het juiste haar voor jou binnen is:

  1. Inzetten

Wanneer het haar binnen is kom je langs om het te laten zetten en zal ik het mooi bijpunten. Wanneer je komt voor het zetten is het handig om je haar te hebben gewassen zonder cremespoeling of conditioner of een masker. Het moet vooral schoon en droog zijn zodat de extensions goed blijven zitten.

Het zetten is een kostbaar werkje maar dan heb je ook wat! Duur circa 3 uur.

  1. Herplaatsen

Stel het bevalt kun je na 6-12 weken langskomen om de extensions te laten herplaatsen. Liever te snel dan te laat. Na een tijdje ga je het zien doordat je haar groeit, ook kan het zijn dat je wat klitten krijgt dus verzorg het goed en borstel het dagelijks voorzichtig.

Verzorging nanoring extensions

Het beste kun je het haar niet dagelijks wassen. Als je het hebt gewassen kun je het beste je haar gelijk drogen met een fohne. Wanneer het nanowaxje nat blijft kan deze eruit glijden. Verder is het handig om regelmatig een masker of extra behandeling te kiezen speciaal voor haarextensions. Zo houd je het haar mooi glanzend en ziet het er gezond uit!

Het is ook handig om een borstel aan te schaffen speciaal voor haarextensions en is het verstandig om wat voorzichtiger te borstelen met een extension borstel.

Verzorg je haar goed. Als je niet houd van werk aan je haar kun je beter niet kiezen voor extensions. Je moet er echt wat voor over hebben om je kapsel met extensions er mooi te laten uitzien en het mooi te houden.

Zorg ervoor dat je het niet te vaak wast, regelmatig een masker gebruikt en rustig en zorgvuldig kamt zodat de bovenkantjes niet aan elkaar gaan klitten en je eigen haar gezond blijft.

De extensions die ik gebruik gaan circa 4 maanden mee. Als je nog langerhoudende extensions wilt kan dat. Overleg even wat je wilt!

   nanoring Haarextensions zetten utrecht 2

nano ring extensions utrecht  nano extensions zetten utrecht 1

Wil jij een afspraak maken voor nanoring haarextensions in Utrecht?

         

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy