Bruidsmakeup en haar aan huis

Bruidsmakeup en haar aan huis

Ben jij bezig met de voorbereidingen van je bruiloft?

Wil jij graag iemand aan huis laten komen in de ochtend?

Zodat jij je zo mooi mogelijk voelt en kan gaan stralen:)!

 

Haar en makeup bruiloft Utrecht (en omgeving)

Haar en makeup verzorg ik aan huis in de omgeving Utrecht.

Ik kan ook aan huis of op locatie komen als je verder weg woont alleen komen er dan reiskosten bij. En wat handig is om te weten is dat je voor de proefsessie naar mij toekomt in mijn thuisstudio in de Bilt (naast Utrecht).

bruidsmakeup visagist

Wil jij je bruidsmakeup en haar aan huis laten verzorgen op je bruiloft? Klik dan hier om je datum te reserveren.

Bruidsmakeup prijzen

Door mijn jarenlange ervaring en de juiste producten afgestemd op jou huidtype. De tijd die ik kwijt ben en het persoonlijke advies zijn mijn prijzen bepaald. Hier kan ik dan ook niet van afwijken.

producten kimagestyle

Proefsessie

Allereerst kunnen we kennismaken via een facetime call bijvoorbeeld als je dat wilt voorafgaand aan de proefsessie. We kijken tijdens een proefsessie naar wat het mooiste bij je past. Tijdens een proefsessie is het handig om alvast een idee te hebben zodat je ook gelijk of net iets later wat knopen kunt doorhakken. Heb je echt geen idee? Laten we dan even sparren waar je aan kunt denken. Denk eraan hoe jij gaat stralen en hoe jou droomplaatje van jezelf erop de dag uitziet!

Bruidsmakeup aan huis

Heerlijk je dag beginnen zonder stres? Op je dag zal ik met alle spullen langskomen waarna ik rustig je zal stylen zodat jij onbezorgd kun stralen op je bruidsdag.

 bruidsmakeup aan huis

Bruidskapsel aan huis

Ook ben ik haarstyliste en kan ik de mooiste kunstwerken in je haar maken. Als jij dit tenminste wilt. Je kunt kiezen voor een kapsel die nonchalant, stijlvol of elegant is en alles er tussenin. Het moet vooral passen bij jou en je outfit/jurk of broekpak op je dag.

Wil jij je bruidsmakeup en haar aan huis laten verzorgen op je bruiloft? Klik dan hier om je datum te reserveren.

 bruidskapsel Kimagestyle

Reviews

Super leuk dat ik al vele mooie reviews heb mogen ontvangen. Zie hieronder een aantal reviews van bruiden die ik eerder heb geholpen.

 bruidsvisagie aan huis en haarstyling 3

bruidsvisagie aan huis en haarstyling 1

bruidsvisagie aan huis en haarstyling 2

Wil jij je bruidsmakeup en haar aan huis laten verzorgen op je bruiloft? Klik dan hier om je datum te reserveren.

Contact

Wil jij iets vragen?
 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.