2023, here I am!

2023, here I am!

Waar kom ik vandaan?

Uit een klein dorpje genaamd: Doorwerth.

Daarna ben ik op mijn 18e naar Enschede verhuisd.

Een Technische Commerciele Textielkunde opleiding gevolgd.

Hoe ik hierbij kwam? 

Ik ben naar allerlei scholen die iets met mode te maken hadden geweest door heel NL.

De sfeer van de school sprak mij vooral erg aan.

Op 18e jarige leeftijd was ik nog nooit in Enschede geweest. Dit moest het zijn en toen ben ik gelijk op kamers gegaan.

Internationaal een kledingwinkel dat leek mij wel wat.

Wat wil ik worden?

Of wilde ik toch mode ontwerpster worden? Toen ik jong was wilde ik elke dag iets anders worden. Zo wilde ik de ene dag soapster worden, de andere dag kapster, of toch binnenhuis architect? Dus nu dacht ik 'misschien mode ontwerpster?'.

Daardoor een exchange programma in Denemarken gevolgd. Op een Fashion & Design school. Het kledingontwerpen was toch wel iets lastiger dan ik dacht. Maar wel geleerd wat ik wel erg graag doe.

I love it

Ik houd gewoon erg van kleding. En dan vooral het totaalplaatje. Van iemand omtoveren van een basis outfitje naar een vamp, waarbij de mooiste kleding, make-up, en hairstyling hoort. Daarna dit vervolgens vastleggen in een studio, op je mooiste manier. 

Glamouros & stralend.
Ik vind dit echt super om te doen. Maar ook belangrijk vind ik dus hoe iemand zich erbij voelt.

Je kunt jezelf wel een leuk jurkje aantrekken maar als je er niks bij uitstraalt heeft het nog geen zin.

Perfectionisme
Nadat ik dit had bedacht wilde ik al vanaf jongs af aan eens in een bruidszaak werken. Mij omringen met de mooiste bruidsjurken.

Daar heb ik bedacht dat make-up ook super belangrijk voor je is als bruid en toen heb ik een visagie-opleiding gevolgd.

Ervaring

Ik heb freelance voor veel make-up merken gewerkt o.a. voor Bobbi Brown, Nars Cosmetics en Chanel om hier goed ervaring in op te doen. Over producten en de verschillen in merken en de manier van make-up aanbrengen word bij elk merk weer anders geleerd.
Ik gun het iedereen om te stralen, dat je zelfverzekerd en blij bent met jezelf en hier help ik je graag bij!

Wil jij gelijk een afspraak maken? Of neem een kijkje op mijn website voor 1 van mijn adviezen.

Op een stralende jij in 2023!

1000 Resterende tekens


Contact

Wil jij iets vragen?
 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.