Simpele tips om kreukvrij bij een feestje aan te komen

tip feest makeup visagie hoed

Simpele tips om kreukvrij bij een feestje aan te komen

Je kent het wel, het is koud weer, soms wat regen en met een stevig windje erbij. In Nederland is het altijd lastig plannen om op en top gestyled, Je haar mooi in de krul en je make-up als een moviester bij een feestje aan te komen. Je bloest kreukt, je haar is statisch of nat geregend, en je lipgloss blijft aan je haarplukje vastplakken. Kimagestyle houdt ook van feestjes en heeft daarom 6 handige tips voor een kreukvrije aankomst. Uit eigen ervaring: ze werken ;)

1.Een klein stoomapparaat

Handig om snel even die kreukels uit je kleding te krijgen voordat je vertrekt of als je net ergens bent. Let er dan wel op dat je makkelijk bij een stopcontact kan komen. Zeer snel opgewarmd en makkelijk in gebruik.

2. Droogtrommeldoekjes voor antistatisch haar

Doekjes tegen de muffe geur in je droogtrommel kun je ook heel goed gebruiken als doekjes om je haar antistatisch te maken. Neem er een paar mee in je tas of jaszak en als je aankomt kun je even de doekjes over je haarwortels en punten wrijven!

3. Kies voor een nylon of houten borstel

Plastic maakt je haar nog statischer. Gebruik in plaats daarvan nylon of houten borstels. Ook kun je nog extra een beetje haarspray over je borstel sprayen zodat het statische effect nog beter wegblijft.

4. Gebruik een primer, fixatie en lipfix

Een primer zorgt ervoor dat je make-up beter blijft zitten. Het is als het ware een zuignap voor je make-up. Primers bestaan voor je ogen, dus voor je oogschaduw en ook voor je gezicht. Verder zijn er sprays voor je gezicht waardoor de make-up beter blijft zitten. Een lipfixatie is een soort nagellak voor je lippen waardoor je deze hele avond zorgeloos met mooi gekleurde lippen door kan. Zonder dat je haarplukje aan je net gestifte lippen blijft plakken;)!

5. Een doorzichtige paraplu

Een doorzichtige paraplu op de fiets, deze kun je makkelijk over je hoofd trekken. Zo kom je droog aan op de plek van bestemming en heb je onderweg op de fiets ook nog wat kunnen zien.

6. Draag een hoed

Net voordat je weggaat kun je een hoed opdoen of een leuk petje, de leukste soorten hoed en petten zijn de laatste tijd in de mode! Voordat je het hoedje opzet kun je er nog wat haarspray in spuiten. Zo krijg je geen last van statisch haar en kom je ook nog droog (en trendy!) aan op je besteming.

Zo kun je verder door weer en wind van je feestje genieten!!


Wil je opgemaakt worden voor een feestje?

Kimagestyle verzorgt ook haarstyling voor een feestje!

Redactie door: www.contentgarden.nl

1000 Resterende tekens


Contact

Wil jij iets vragen?
 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.