• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Dé trend: slow-living. Hoe kijk jij daar tegenaan?

  1. Designed by silence  Kimagestyle 1 (1 van 1)kl

   Dé trend: slow-living. Hoe kijk jij daar tegenaan?

  Slow-living is de trend, waarbij het erom gaat dat je meer kwaliteit en rust in je leven inbouwt.  In een bestaan waarin alles maar doorgaat, zoals 24/7 shoppen, elke seconde bereikbaar zijn, je social media om de paar uur bijposten en ga zo maar door… Waar is de rust gebleven?

  Dat is waar slow living voor staat. Weer terug naar puurheid ervaren. Urenlang offline zijn in plaats van altijd maar online. Rustig genieten van de kleine dingen des levens, van elkaar, leven met pure eenvoud en hoge kwaliteit. Met trendwatcher  Satrina van designed by silence sprak ik uitgebreid over dit onderwerp. Satrina is een expert geworden op dit gebied en heeft een passie voor de trend slow-living ontwikkeld.

   "Slow Living kan je helpen gezondere, weloverwogen keuzes te maken op allerlei 
  gebieden in je leven.
  Op het gebied van eten, drinken, slapen, vriendschappen, ontspanning, inspanning,
  werk, relaties of gezondheid.
  Het zet je stil, geeft je de ruimte en rust om keuzes te maken die goed voor
  je zijn."
  Bron http://www.proud2bme.nl/Proud2Live/Wat_is_Slow_Living

  designed by silence

  Volgens Satrina is er een groeiende behoefte aan stilte en rust. Ze heeft haar bedrijf niet voor niets designed by silence genoemd: een conceptuele kijk, die met een serieuze blik kijkt naar de behoeften van de mens. Ze biedt interieuradvies voor eigenaren van vakantiehuizen, gastenverblijven en kleinschalige hotels en benadrukt in haar adviezen altijd de behoefte om even te ontsnappen aan de drukte van alledag. Rust in een interieur kan zoveel goeds doen voor je gevoel van kalmte en welbevinden.

  Rust in een kopje thee

  Afgelopen maand was Satrina aanwezig op de beurs rondom woonaccessoires en raakte daar aan de praat met een aanbieder van chique, verrukkelijke theesoorten. Deze vorm van aandachtig genieten wordt een belangrijke trend. Geduldig je thee op smaak zien komen, bewust genieten van het heerlijke resultaat, langzaam de tijd zien wegtikken, aandacht voor elkaar en voor het moment. De kleine dingen van het dagelijks leven, die je bewust en puurder waarneemt en intenser ervaart. New luxury wordt dit ook wel genoemd: de zoektocht naar rustgevende kwaliteit. Het hoeft niet duur te zijn, als het maar fijn is. Satrina zet dit inzicht met passie in bij haar hospitality-adviezen en de gastverblijven die ze styled.

  Rust in vakantie accommodaties

  Zelf gaat ze graag een weekendje weg voor een citytrip of een midweekje naar de Waddeneilanden. Ver hoeft het niet te zijn, als ze er maar even tussenuit is en inspiratie op kan doen. Ze is dan altijd op zoek naar fijne accommodaties maar lange tijd sprak niets haar aan. Ze had het gevoel niet in een vakantiehuisje te verblijven, maar in een liefdeloos afdankertje. Te drukke styling, onsamenhangende accessoires, een karakterloze inrichting. Je kunt niet naar buiten als het regent en binnen is het ook niet fijn. Dat zette haar aan het denken. En aan het voelen en ervaren: wat maakt het nou dat een accommodatie sfeervol en uitnodigend is? Dat je bij kunt tanken en opgeladen weer naar huis terugkeert? Zo ontstond haar filosofie: een fijn, kalm interieur betekent niet dat alles stil of leeg moet zijn, maar dat je visuele rust kunt ervaren. Rust, die uitnodigt tot ontspannen en samen met je dierbaren kunt genieten van inderdaad, slow- living.

  Slow-living past mooi bij het rustige, aandachtige karakter van Satrina. Daarnaast ziet zij om zich heen en in de algemene trends steeds meer behoefte aan kalmte en rust. Even niets. Precies datgene waar de markt op het gebied van woninginrichting, fashion en design zich nu op richt.

  Bijgevoegd een sfeerbeeld van Satrina’s werk op Instagram. Wil je meer weten van deze bijzondere styliste en trendwatcher?

  www.designedbysilence.com

  Designed by silence kimagestyle blog

  Redactie door: www.contentgarden.nl

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.