• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Het huis Chanel: de nieuwe geur GABRIELLE ontrafeld!

   

  Chanel 0

  Deze week was ik bij de training van Chanel. Wauw wat kunnen ze dat toch goed bij het huis Chanel STORYTELLING. De trainer van Chanel deed het weer geweldig en het was daarom ook leuk om hierbij aanwezig te zijn! Het was niet zomaar een training maar een training van de biggest launch of the decade, zoals ze dat zo mooi vertelde.  Deze wordt gegeven voor de beauty advisors bij Schiphol in een mooie lounge vlakbij Schiphol.

  summum lounge schiphol 

   2.summum lounge schiphol

  Gabrielle Chanel

  De nieuwe geur van Chanel heet Gabrielle, veel mensen weten niet dat mademoiselle Chanel zo heette. Dit is de naam die ze gebruikt voor haar geliefde en mensen die dicht bij haar stonden. Het personeel van haar noemde haar altijd mademoiselle en haar bijnaam was Coco.

  De unieke flacon

  De flacon is licht van gewicht en is gemaakt door glasblazers in Tsjechië. Ze wilde het op zo een speciale manier maken. Daar hebben ze dan ook erg lang over gedaan, wel 7 jaar!! Als je de flacon ziet is hij vierkant en door de weerspiegeling van het licht  lijkt het alsof de flacon zelf straalt en er zit een soort raster in. Het is erg mooi en de flacon is dan ook licht van gewicht. De onderkant is zeer dun geslepen en de zijkanten van de flacon worden handmatig dunner gemaakt, zodat alle aandacht naar de parfum gaat. Het is al een stralende zon, zoals de persoonlijkheid van Gabrielle.

  De buitenkant, de verpakking is in de kleur Lamé, cool en warm door elkaar geen goud en geen zilver. Maar de binnenkant moet van Chanel altijd even mooi of nog mooier zijn dan de buitenkant. Het is als verborgen luxe. Ze wilde de flacon zo puur mogelijk houden.

  Chanel 3

   

  Chanel 1

   

  De geur

  De neus van de geur is Olivier Polge, de zoon van Jaques , hij was voor hem de neus van het huis Chanel. Bijzonder is ook dat het huis Chanel vanaf de start in totaal 4 neuzen heeft gehad.

  Parfumtaal is iets dromerigs. De geur wordt omschreven als Het is een bloemige, zonnig & stralend.

  • Oranjebloesem, zorgt voor de frisheid in de geur
  • Jasmijn , zorgt voor de intensiteit in de geur
  • Ylang ylang, zorgt voor het stralende karakter
  • Tuberoos uit Grasse, zorgt voor de romigheid in de geur.

  Eindelijk mochten we de geur ruiken na alle mooie woorden. Hij vertelde het allemaal zo mooi en dromerig.

  Voor mij was de geur heerlijk, niet te vergelijken met andere geuren, heerlijk warm, sensueel en vrouwelijk!

  Chanel 2

   

  Het gezicht van de geur

  Christen Steward heeft een eigen stijl en is dan ook het gezicht van de geur. Ze heeft iets jongensachtigs, een rebel at heart, ze heeft iets puurs,net als Gabrielle. Dat wilde ze ook met deze geur uitstralen.

   

  Ook in de volgende video zie je de explosiviteit van de geur, het adembenemende karakter en het sensuele van de geur heel mooi op beeld weergegeven, wat vinden jullie? De videos van Chanel zijn altijd net kleine films.

   

   

   ‘ I decited who I wanted to be, and that who I am’

  Gabrielle Chanel

  Het is echt de biggest launch of the decade!! In Madrid airport, Barcelona en dus in Amsterdam op Schiphol Airport. Erg benieuwd om hiervoor te gaan werken. En natuurlijk de reacties van anderen en jullie over de geur. Vanaf 1 september 2017 verkrijgbaar met uitzondering op de webshop en een aantal andere winkels.

  Ook leuk om te kijken zijn de videos over de inside van Chanel.

   

  Wil je in de Chanel stijl op de foto? Neem dan contact met mij op! Dan speel jezelf ook een beetje mee in het verhaal van Chanel;)

   

  1000 Resterende tekens


  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.