• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Goede voornemens? Eens heerlijk goed voor mijzelf zorgen!

  1. Fotoshoot glamour kimagestyle utrecht

  Goede voornemens? Eens heerlijk goed voor mijzelf zorgen!

  Iedereen heeft wel goede voornemens, voornemens waar je je moeilijk aan kunt houden. Minder snoepen, naar de sportschool, en nog meer doelen die je wilt behalen en die om discipline vragen. Super goed!

  Wat je ook kunt doen is gewoon net wat liever zijn voor jezelf en voor anderen! Hier een aantal tips hoe je leuk en fijn het nieuwe jaar begint.

  VOORNEMEN 1: Weet wat bij je past

  Als je weet wat bij je past qua kleding straal je dit ook uit. Wat dacht je van het goede voornemen voor 2017 om een stijladvies inclusief kleurenanalyse te doen? Je kast eens goed op te ruimen en daardoor te weten wat je weg kunt doen, zodat je meer overzicht hebt? En organiseer daarna een ruildag voor vriendinnen zodat je voordelig een nieuwe garderobe hebt! Een handige manier om je kast op te ruimen en zelfverzekerd het nieuwe jaar te starten. Weet welk figuurtype je hebt en welke kleding hierbij past. Nooit meer een miskoop, handiger en sneller shoppen door te weten wat bij je past.

  Als je de juiste kleuren draagt qua kleding en accessoires straal je meer zonder er echt moeite voor te doen. Alle zwarte kleding of juist beige kleding de deur uit en alleen dragen wat mooi bij je past. Soms kan een simpele verandering al zoveel verschil maken! Na een kleuranalyse kun je complimenten verwachten bij het dragen van deze kleuren. En soms zijn het net die accenten in je accessoires die er toe doen!

  Kleurenanalyse

  VOORNEMEN 2: Een huid om u tegen te zeggen

  Heb je last van een gevoelige huid en denk je daarom ‘ik doe er liever niks aan, laat ik er maar niets op smeren’? Vaak is het juist een kwestie van de juiste handelingen en producten. Voor bijna elke huid is er wel een product te vinden, dat de gevoeligheden verzacht en je verzorgd laat stralen. Je kunt je ‘lastige velletje’ dus ook onder de loep nemen en eens goed kijken wat je huid nodig heeft. Maak dit af met een mooie naturel make-up en je huid ziet er weer super uit. Vind je eenmaal het juiste product, dan zal je huid verbeteren door toepassing van de verzorgingstips die je tijdens een make-up workshop krijgt.

  voor en na workshop make up 2

   Workshop-visagie met huidverzorgingstips!

  VOORNEMEN 3: Een gezellig dagje uit met vriendinnen of familie

  Heb je nooit tijd om met je moeder, je liefste vriendin of iemand uit je familie een dagje uit te gaan? Pak je agenda kies samen een datum en doe het gewoon. In plaats van altijd werk of andere dagelijkse bezigheden voor te laten gaan is quality tijd met je dierbaren erg belangrijk. Voor jou én voor de ander.
  Wat je bijvoorbeeld kunt doen is een gezellige fotoshoot in Utrecht! Eerst make-up en haarstyling, verkleden met de gekste accessoires in de fotostudio en vervolgens poseren met je lievelingsmuziek op de achtergrond. Eventueel een glaasje prosecco erbij om jullie speciale band te vieren! Een heerlijk dagje uit voor jullie samen en met een leuke herinnering: de fotoreportage van jullie beiden op je mooist!

  kimagestyle fotoshoot vrijgezellenfeest

   

  VOORNEMEN 4: Eens een foto van jezelf waar je op straalt!

  Voelt het eigenlijk een beetje raar en egoïstisch om een hele fotoshoot aan jezelf te wijden… al die tijd en moeite die je aan jezelf besteedt? Maar waarom? Je mag jezelf best af en toe wat extra aandacht en liefde geven. Heerlijk toch: een professioneel visagiste die je make-up verzorgt, je haar in model brengt en je zo glamourous mogelijk op de foto zet! Tijd voor jezelf nemen is geen crime ;).

  De mooiste profielfoto of gewoon een aantal foto’s van jou op je mooist?
  Hoe leuk is dat?! Neem lekker wat tijd voor jezelf in 2017!

  8. Glamour fotoshoot 1 2015 Lidy Kimagestyle

  Linkedin fotoshoot Utrecht Kimagestyle 21

  http://www.kimagestyle.nl/glamour-fotoshoot

  Dus wees eens wat liever voor jezelf of geef één van deze voornemens cadeau aan iemand die het verdient!

  Proost, op naar een stralend en vooral gezellig 2017!

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.