Persoonlijk shoppen voor een man, een nieuwe style in een dag!

vogue

Wat een leuke dag was het vorige week. De man waarmee ik ben gaan shoppen was vorig jaar bij mij geweest voor een wintergarderobe en wilde nu zijn kledingkast met zomerse items aanvullen.

Garderobecheck

Waarmee kunnen we zijn kledingkast aanvullen?

Wat mij meteen opviel was dat hij vooral weinig in zijn kast had liggen maar dat hij wel graag een eigen unieke style wilde hebben. Mooie getailleerde items en net even anders dan wat anderen hebben.

De shopdag was op een vrijdag en ik had in Utrecht al ‘voorgeshopt’ oftewel ik had even rondgekeken wat er allemaal in de winkels hing wat echt bij hem paste. Ik had een mooi rondje bedacht met wat leuke boetiekjes en ook wat OUTLET stores die overal zijn op gepopt door de Coronacrisis.

3. persoonlijk shoppen man utrecht  4. persoonlijk shoppen man utrecht

Het budget

Ik vraag altijd naar het budget aangezien het natuurlijk erg verschillend is wat je ervan kan kopen. Ik probeer te kijken naar wensen maar ook naar kwaliteit en stofkeuze.

De shopdag

De shopdag ging van start vanaf de Twijnstraat daar zijn we eerst gestart met een aantal boetiekjes met vrouwenkleding waar ook een klein rekje mannenmode hangt. Ik had al wat foto’s gemaakt van kledingstukken om dit vooraf te bespreken. Ook had ik een lijstje gemaakt met items die we zeker moesten scoren en eventueel nog wat extra items zoals accessoires en schoenen.

7. persoonlijk shoppen man utrecht  6. persoonlijk shoppen man utrecht  5. persoonlijk shoppen man utrecht

Het resultaat

Na een halve dag shoppen hadden we zijn hele zomergarderobe bij elkaar geshopt. Ook had hij wat zomerse schoenen gescoord die hij normaal gesproken nooit zou kiezen. Ik wist van de vorige keer al dat hij wel houdt van doorpakken en niet treuzelen in winkels. Ik scan af en toe een winkel even snel maar als ik niks zie gaan we meteen door naar de volgende winkel. We hadden op deze manier erg snel alle items van zijn shoppinglist. Het maakt het shoppen veel leuker en de kast voor deze zomer ie hiermee weer mooi aangevuld.

8. persoonlijk shoppen man utrecht

 
Lijkt je dit nou ook wat? Of wil je dit iemand cadeau doen? Een tijdelijke actie staat op mijn website!

Hopelijk tot snel!

 

1000 Resterende tekens


Contact

Wil jij iets vragen?
 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.