• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Persoonlijk shoppen voor iedereen die een andere style wilt!

  Styliste inhuren utrecht

   

  Wat een leuk persoonlijke shopdag was het vorige week de vrouw met wie ik ging shoppen wilde een hele nieuwe garderobe.

  Om te beginnen was ging ik op tijdens onze eerste afspraak in haar kledingkast gaan kijken om te checken welke items misten.

  Zo kan ik op de shopdag zelf doelgericht op zoek gaan naar de juiste items voor haar nieuwe style.

  Garderobecheck

  Wat ik al merkte is dat als ze iets aantrok er niet bepaald vrolijk bij keek. Maar dit was eigenlijk bij alles wat ze aantrok uit haar kledingkast. Hoe kwam dit? Waren stof of pasvorm niet mooi of lag het aan alles bij elkaar?

  Door dit goed te bespreken en veel vragen te stellen kwamen we erachter dat ze veel meer van vrouwelijke kleding houdt dan dat ze dacht.

  De shopdag was op een donderdag. Ik had in Utrecht al ‘voor geshopt’ oftewel ik had even gekeken wat er allemaal in de winkels hing wat echt bij haar paste.

  Ik had een mooi rondje bedacht met wat leuke boetiekjes en ook wat OUTLET stores die overal zijn op gepopt door de Coronacrisis.

  4. Persoonlijk shoppen 3

  Coronaproof paskamers

  Het budget

  Ik vraag altijd naar het beschikbare budget aangezien het natuurlijk erg  bepalend is voor wat je  kunt kopen. Een hele nieuwe garderobe shoppen klinkt leuk maar als elk item rond de €100 kost en je niet teveel wil uitgeven is dit onmogelijk.

  Ik probeer te kijken naar wensen, budget èn ook naar kwaliteit en stofkeuze.

  De shopdag

  De shopdag ging van start vanaf de Mariaplaats daar zijn we eerst gestart met een kopje koffie bij Bagels en Beans.  en Ik had al wat foto’s gemaakt van kledingstukken om dit vooraf te bespreken.

  Ook had ik een lijstje gemaakt met items die we zeker moesten scoren en eventueel nog wat extra items zoals accessoires en schoenen. Aangezien haar lijst best groot was hadden we geen tijd te verliezen.

  Persoonlijk shoppen utrecht   Persoonlijk shoppen 5

  Shopping is my cardio?

  Aangezien shoppen en dan ook door de stad heen lopen aardig wat energie kost gingen we halverwege lunchen bij Stan & CO. Even wat energie opdoen om weer verder te gaan met de aanschaf van items die bij haar passen.

  2. Persoonlijk shoppen utrecht

  Na een dagje persoonlijk shoppen waren, op een aantal items na, voor alles geslaagd. Ook zal help ik haar nog met het combineren via de app aan de hand van foto’s  en zal ik haar laten weten wanneer ik items tegenkom die echt een aanvulling zijn op haar garderobe. Servicegericht maar ook omdat ik er zelf helemaal in op kan gaan?.

  Lijkt je dit nou ook wat? Of wil je dit iemand cadeau doen? Een tijdelijke actie staat op mijn website!

  Hopelijk tot snel!

  https://www.kimagestyle.nl/imagoboost

   

  review kimagestyle

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.