• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Model voor 1 dag? Een stijlvolle fotoshoot voor iedereen!

   

  1 klein

  Model voor 1 dag? Een stijlvolle fotoshoot voor iedereen!

  Om een goed sfeerbeeld te geven, hoe het er bij Kimagestyle aan toe gaat laat ik deze keer een vlog impressie zien. Er hangt een relaxte sfeer wanneer je als model binnenkomt bij de studio van Kimagestyle.
  In het coole bedrijfsverzamelgebouw op het Hooghiemstraplein in Utrecht is doordeweeks de receptie aanwezig. En in het weekend doe ik zelf de deur voor je open om je te verwelkomen voor je fotoshoot .

  Styling inspiratie

  De styling en inspiratie die bij de fotoshoots gebruikt wordt haal ik vaak uit modebladen. Ook commercials van bekende merken zoals Louis Vuitton, Marc Jacobs, Dior, Viktor & Rolf, Chanel en Prada zijn vaak een bron van inspiratie. Ik werk vaak voor verschillende merken op Schiphol en dan krijg ik extra veel zin om zulk soort foto’s te gaan maken! Verder houd ik ervan om naar stijliconen te kijken uit het verleden, zoals Coco Chanel, Twiggy, Marlene Dietrich, Marylin Monroe, Audrey Hepburn en Brigitte Bardot.

  In dit vlog filmpje zie je duidelijk de tijdloze stijl van vroeger terug:

  https://www.youtube.com/watch?v=C2aBWdDUJy4

  Kleur en stijl

  Foto’s die mij aanspreken zijn black-and-white foto’s maar ook foto’s met veel wit. Wit betekent is voor mij puurheid. Wit geeft mij een gevoel van schoonheid en tegelijkertijd verfijning. Wit combineer ik graag met felle kleuren, die mij extra zelfvertrouwen geven. In mijn kleding/haarstyle en make-up zie je dat ook vaak terug. Dus of wit, zwart/wit of een thema met felle kleuren? Dat contrast vind ik geweldig!

  Voor mijn foto’s style ik graag net even wat extravaganter, net wat extremer en een beetje over-the-top. De meeste van mijn klanten vinden dat heerlijk. Niet dat een persoon niet meer op zichzelf mag lijken maar ik vind het leuk hoe ieder persoon er met wat rake accenten als een model kan uitzien! Wie dan ook, jong of rijp, welke maat dan ook, iedereen kan een model zijn! Dat wil ik je in mijn foto’s laten zien.

   Fotoshoot 11 2015 Priscilla 5

  Thema foto’s

  Thema’s in een fotoshoot vind ik extra leuk. Bijvoorbeeld een thema als Ibiza, pin up, folklore, een bepaalde trend of merk als thema, of een favoriete serie zoals Sex and the City. Wat je ziet als je een fotoshoot doet in een bepaald thema is dat het model of de modellen hier ook heel anders naar zichzelf gaan kijken. Kun je je voorstellen dat je lekker verleid wordt om een soort van karakter aan te nemen dat je meteen een model laat voelen?

  Kom je in de studio dan laat ik zien wat ik in gedachten heb. Dan kan je helemaal zelf zeggen hoe je daarin staat. Vervolgens gaan we , met een kopje koffie of thee, relaxt aan de slag. De visagie vind ik altijd erg belangrijk bij een fotoshoot. Natuurlijk kun je veel fotoshoppen, maar heb je een zelfverzekerdheid en super uitstraling bereikt met je visagie? Daar kun je niet tegenaan fotoshoppen;). Daarnaast is het geweldig om met kleur/stijl en visagie een compleet plaatje van een echte superlook te laten zien.

  moeder en dochter uitje

  Wil jij ook eens opvallen en stralen? Kom je nieuwe look en uitstraling ontdekken en oefenen in de Kimagestyle studio!

  Laat je weten wat je van mijn VLOG en de foto’s vindt?

  Redactie door: Contentgarden.nl

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.