woensdag, 05 oktober 2016 15:56

Kleurenanalyse, welke kleuren zijn de trend van winter 2016?

Beoordeel dit item
(10 stemmen)

kleurenanalyse kimagestyle utrecht

Kleurenanalyse, welke kleuren zijn de trend van winter 2016?

 Eén kleur kan verschillend staan bij verschillende mensen. Heb je een kleur te pakken die je goed staat dan staat bepaalde kleding dan echt mooi! Je huid straalt dan meer, je haar glanst meer en je ogen meer. En dat alleen door de kleuren te veranderen in je kleding!

Tijdens een kleurenanalyse worden er allerlei verschillende stoffen voor je gezicht gehouden zodat je goed ziet wat er voor jou echt uitspringt.

Welke kleuren doen jou stralen?

De kleuren die veel in de fashionshows zijn voorgekomen voor de winter van 2016 zijn de volgende:

Bubbelgum Pink

Heerlijk sweet zie je deze winter deze roze kleur veel terug. Ook in kapsels met roze kleuren en lipsticks in bubblegum roze. Super mooi bij een zomers seizoenstype.

Qua pasvormen zie je deze winter dat bont weer helemaal in is in verschillende frisse kleuren. Ook de militaire look en snits zoals het jasje van Gucci en dan niet persé in het bekende mosgroen.

 1. trends fall 2016 Kimagestyle bubblegum pink

Wil jij weten tijdens een kleurenanalyse in Utrecht of deze kleur mooi bij je staat?

 

Midnight blue

Midnight blue kan vaak, het is een makkelijke kleur om te kiezen! Maar pas op, niet bij elke seizoenstype past deze kleur even goed. Midnight blue is vaak te donker bij een lentetype.

Qua stoffen zie je dat deze winter vinyl helemaal terug is. Niet alleen in deze jurk van Elie Saab maar dit kun je ook makkelijk dagelijks stylen met shirtjes in deze stof. Ook zijn lagen helemaal in deze winter. Dat zie je ook veel terug in de lagen en snits van rokken en jurken. En prachtige pailleten dus glitter maar deze winter!!

 1. trends fall 2016 Kimagestyle midnight blue

Wil jij weten tijdens een kleurenanalyse in Utrecht of deze kleur mooi bij je staat?

Couture red

In veel shows zag je deze dieprode kleur voorbij komen. Een mooie kleur waar meer blauw inzit waardoor deze vooral bij de winter en zomertypes past.

De victoriaanse stijl is deze winter weer terug, zoalseen korset als top en de rok, weelderig met veel volume. Zo krijg je een prachtig vrouwelijk silhouet.

1. trends fall 2016 Kimagestyle couture red

Wil jij weten tijdens een kleurenanalyse in Utrecht of deze kleur mooi bij je staat?

Purple rain

In deze winter zie je veel soorten kleuren paars. Het is een ware waterval aan paars! Er zijn zoveel types paars, dat de juiste paarstint voor jou er altijd wel bij zit.

Met rechte silhouetten zoals je ze veel ziet op een balletschool en met hoge halslijnen.

 1. trends fall 2016 Kimagestyle purple rain

Wil jij weten tijdens een kleurenanalyse in Utrecht of deze kleur mooi bij je staat?


Redactie door www.contentgarden.nl

Bewaren

Bewaren

Laatst aangepast op maandag, 17 oktober 2016 23:20

Laat een reactie achter

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

 

 

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy

Login