HAARVERZORGING: Gele gloed uit je haar krijgen

 kimhaarsimple

HAARVERZORGING

Een tijdje geleden zag ik een foto van mijzelf en dacht ik dat is geen blond haar meer maar eerder geel!

Aangezien ik erg van wit hou, dacht ik hier moet iets aan gedaan worden.

Shampoo om gele gloed uit je haar te krijgen, welke werkt echt?

Natuurlijk had ik van de zilver shampoo van Schwarzkopf gehoord en deze heb ik ook gebruikt maar werkte voor mij niet snel genoeg. De Schwarzkopf shampoo liet ik op een gegeven moment zelfs een half uur intrekken om echt effect te zien. Ook het haarmasker van Guhl heb ik geprobeerd. Deze werkte minder maar kreeg je wel fijn zacht haar van. Nog te weinig resultaat dus opzoek naar een beter product!

Experimenteren met blonderen kàn ook verkeerd aflopen!

Ik had een keer zoveel uitgroei dat ik thuis met wat pakjes aan de slag ging. Toen heb ik een eigen mengsel gemaakt met waterstofperioxide. Het was spannend maar ik dacht: ‘dat moet toch lukken’. Ik durf het bijna niet te zeggen maar op een gegeven moment was het groen, paars, geel. Zelfs een dag met een hoedje op gewerkt zo erg was het ;). Toen heb ik besloten naar een topkapster te gaan. Zij heeft het haar drie keer moeten verven om het een mooie gelijke kleur te geven. Het prikte ook erg op mijn hoofdhuid, ik dacht dat mijn haar zou uitvallen. Maar gelukkig, het zit er nog.

De eerste dagen heb ik een roze gloed gehad door de haarverf en een leave in masker.  Super mooi! De conditioner was van het merk ´No Inhibition´.

Via google vond ik een shampoo die echt goed werkt!

De shampoo die ik nu regelmatig gebruik is L’Anza healing haircare en na een wasbeurt krijg ik vaak te horen? ‘ Haar geverfd?’ waarop ik antwoord: ‘Nee, gewassen!’

Nadat ik bij de kapster was geweest en de roze gloed was verdwenen was mijn haar echt wit/grijs. Wanneer ik de shampoo van L’Anza daarna gebruikte was het in 2 minuten eerder paars/blauw dan wit! En zo heb ik ook een tijdje rondgelopen best leuk. Nu gebruik ik het af en toe als ik voor mijn gevoel veel uitgroei heb of het iets te geel wordt. Voor mij dus een topaankoop met het gewenste resultaat binnen twee minuten!

 

 

5    

Weten welke haarkleur bij je past en kleuren qua kleding?

 

1000 Resterende tekens


Contact

Wil jij iets vragen?
 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.