• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Zoet, zoeter zoetst themafotoshoot: HOE ZOET IS DEZE SORBET FOTOSHOOT?

  Hoe zoet zou jij de Kimagestyle fotoshoot willen hebben samen met je dochter?

  Vroeger was ik al een meisje meisje. Ik moest en zou zwarte lakschoenen hebben met een goud detail! Een jurk met bloemetjes en het liefst een waar je mee kunt zwieren.

  ‘ Kijk eens riep ik dan, mijn jurk danst!’

  Zo zwierde ik altijd blij met allerlei te zoete jurkjes in huis en ook naar school. Toen ik 6 was verhuisde we van Delft naar ‘GELD’ – land (Gelderland;)) Hoe stoer was dat

  De eerste opmerking die ik ongeveer kreeg ik groep 3 was:

  ‘ Ben jij een jurken meisje?’

  De toon was gezet. Het ergste van mijn verhuizing vond ik om mijn vriendjes en vriendinnetjes achter te laten. We gingen in een somber zwart huis wonen in Gelderland. Wat mijn verhuizing goed maakte waren de grote te zachte mooi gespikkelde licht -roze schuimkransjes bij de Bakker om de hoek.

  En ik leefde nog lang en gelukkig.

  Hieronder een thema fotoshoot die heerlijk te zoet roze is. Hier kan een gespikkelde licht -roze schuimkransjes bij de Bakker toch niet aan tippen?

  Zoet zoeter, zoetst tijdens een moeder dochter thema fotoshoot bij Kimagestyle

  1. Kimagestyle thema fotoshoot moeder en dochter uitje rand         1. Kimagestyle thema fotoshoot moeder en dochter uitje       
      

   

   

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.