dinsdag, 16 juni 2015 21:31

Zoet, zoeter zoetst themafotoshoot: HOE ZOET IS DEZE SORBET FOTOSHOOT?

Beoordeel dit item
(14 stemmen)

1. Kimagestyle thema fotoshoot moeder en dochterHoe zoet zou jij de Kimagestyle fotoshoot willen hebben samen met je dochter?

Vroeger was ik al een meisje meisje. Ik moest en zou zwarte lakschoenen hebben met een goud detail! Een jurk met bloemetjes en het liefst een waar je mee kunt zwieren.

‘ Kijk eens riep ik dan, mijn jurk danst!’

Zo zwierde ik altijd blij met allerlei te zoete jurkjes in huis en ook naar school. Toen ik 6 was verhuisde we van Delft naar ‘GELD’ – land (Gelderland;)) Hoe stoer was dat

De eerste opmerking die ik ongeveer kreeg ik groep 3 was:

‘ Ben jij een jurken meisje?’

De toon was gezet. Het ergste van mijn verhuizing vond ik om mijn vriendjes en vriendinnetjes achter te laten. We gingen in een somber zwart huis wonen in Gelderland. Wat mijn verhuizing goed maakte waren de grote te zachte mooi gespikkelde licht -roze schuimkransjes bij de Bakker om de hoek.

En ik leefde nog lang en gelukkig.

Hieronder een thema fotoshoot die heerlijk te zoet roze is. Hier kan een gespikkelde licht -roze schuimkransjes bij de Bakker toch niet aan tippen?

Zoet zoeter, zoetst tijdens een moeder dochter thema fotoshoot bij Kimagestyle

1. Kimagestyle thema fotoshoot moeder en dochter uitje rand         1. Kimagestyle thema fotoshoot moeder en dochter uitje       
    

 

Wil je ook een moeder & dochter thema fotoshoot boeken?

http://www.kimagestyle.nl/workshops/moeder-en-dochter-uitje

 

Laatst aangepast op donderdag, 24 augustus 2017 22:40

Laat een reactie achter

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

 

 

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy

Login