• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Huidverzorging Goede reiniging is het halve werk, wil jij ook een perzikzacht huidje?

  huidverzorging

  Goede reiniging is het halve werk, wil jij ook een perzikzacht huidje?

  Aangezien ik nu al jaren make-up workshops geef zie ik veel vrouwen. Veel vrouwen die verschillend met hun huid omgaan. Het is dan ook handig om je huid goed te reinigen en verzorgen voor een stralende huid.

  Wat mij opvalt wanneer de spiegeltjes op tafel gaan tijdens een workshops en de vrouwen in de spiegels kijken.. dat ik bijna alleen maar geklaag hoor. En niet zo een beetje ook;).  Klagen over het rimpeltje hier, de wal daar, het pigmentvlekje zus of de te grote poriën zo. Best confronterend 1,5 uur een spiegel voor je te hebben staan en waar je alleen naar kijkt is jezelf en je gezicht. Je word ook steeds kritischer.

  Maar wat zou het fijn zijn als je het spiegeltje voor je krijgt en denkt?

  • Wow wat straal ik?
  • Hoe kan ik dit met make-up nog meer accentueren? 

  Zijn 10 verzorgingsproducten teveel?

  Als ik kijk naar wat Aziatische vrouwen aanschaffen bij Schiphol denk ik soms, meen je dit nou? Ga je echt al deze 10 producten in de ochtend en avond gebruiken?

  Ja deze Aziatische vrouwen houden van lagen, lagen maken met huidverzorging. En dan ook nog eens een paar keer per dag. Je moet maar eens opletten als je op vakantie gaat en bij Schiphol naar de toiletten gaat hoeveel Aziatische vrouwen daar hun huid staan te reinigen en verzorgen! Wat ik ze wel moet meegeven dat veel Aziatische vrouwen jong lijken, ik kan soms niet zeggen of ze mijn leeftijd hebben of toch 50 zijn;).

  De basis qua verzorging wat hoort daar bij?

  Wat ik ieder geval wil zeggen over de basis is het reinigen van de huid. Je gaat elke dag naar buiten (als het goed is..) je komt door het verkeer, je stelt je bloot aan straling van de zon en je huid word daar vies van! 

  Je moet maar eens een stukje plakband op je gezicht plakken en kijken wat eraf komt. Echt.. niet normaal. Als je dit een dagje niet schoonmaakt valt er mee te leven maar als je dit dag in dag uit niet doet word je huid een soort vuilnisbelt. En jij je maar afvragen waarom je er grauw uitziet;).

  REINIGEN IS dus hetgeen wat je ieder geval elke dag moet doen! De eerste stap van je beauty routine. Ookal gebruik je niet dagelijks make-up!

  Waarom is het handig dode huidcellen te verwijderen?

  Het talg dat je huid produceert en de afvalstoffen die via je huid worden afgevoerd, hopen zich op in de poriën die daardoor verstoppen.

  Exfoliëren maakt je huid mooier en gezonder! Op verschillende manieren kun je exfolieren of het verwijderen van deze dode huidcellen. Door te scrubben, exfolierende creme te gebruiken of een purifying apparaat (zoals van Clinique of Clarisonic). Kijk wel uit met het aanbrengen van de producten, je huid op je gezicht is dun en kwetsbaar dus behandel het ook zo.

  Hoe vaak je moet scrubben hangt af van je huidtype. Als je een normale huid hebt is 1 tot 2 keer per week scrubben voldoende. Een vettere huid kun je iets vaker scrubben een droge huid niet meer dan 1 keer in de week.

  Je kunt scrubmiddeltjes kant-en-klaar kopen. Ik kies dan van een scrub met een creme structuur en een kleine korrel. Als je een luie huidverzorger bent kun je ook je favoriete reinigings product in de douche gebruiken. Het kost weinig moeite en zo vergeet je het niet.

  Waar reinig jij je gezicht mee?

  En wil je eens een workshop visagie met huidverzorgingstips volgen?

  Heb je verder vragen over huidverzorging? Je kunt mij altijd vrijblijvend even mailen!

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.