• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Seks and the city stijl fotoshoot

  Vrijgezellenfeest fotoshoot thema sex and the city Utrecht Kimagestyle 1

   

   

  Fotoshoot in ‘Sex and the City’ – stijl

  Levenstijl

  De levensstijl van de vier vrouwen in Sex and the City is als die van een godin in Manhattan. De hippe dertigers hebben hun carrière en goede vriendinnen als basis voor hun geluk.

  Ze bespreken uitgebreid hun opvattingen en belevenissen over seks en relaties en daarin is alles mogelijk.

  Shoppen, shoppen en nog eens shoppen is één van de favoriete bezigheden van deze vrouwen en er wordt ook veel aandacht besteed aan mode.

  Leuk om terug te gaan in de tijd en de personages van SATC en hun kledingstijl eens onder de loep te nemen.

   carrie style klein

  CARRIE BRADSHAW heeft een extravagante stijl, waarbij het vooral draait om haar schoenen, bijna altijd stiletto's en bij voorkeur van de merken Manolo Blahnik of Jimmy Choo.

  Carrie is in de serie een freelance journaliste die als grootste inspiratie-bron voor haar succesvolle, wekelijkse krantencolumn ‘Sex and the City’ haar eigen liefdesleven en dat van haar drie beste vriendinnen gebruikt.

  In de serie krijgt Carrie op een gegeven moment een baan bij Vogue en ook worden haar columns gebundeld tot een uiteindelijk goed verkopend boek. Gedurende de zes seizoenen die de serie telt, heeft Carrie verschillende liefdes. Maar eigenlijk wil ze maar één man: haar grote liefde Mr. Big. Ondanks de wederzijdse liefde gaat de relatie continu aan en uit, en komt er in de gehele serie nooit zekerheid tussen de twee.

  Ze komt makkelijk uit voor haar grote liefde voor mode. Carrie lijkt geen enkele kledingstijl uit de weg gaan en mixt en match wat af.

  Iconische kledingstukken en sieraden, zoals een parelketting van Coco Chanel combineert ze zonder moeite met goedkopere items.

   

  miranda style klein

   

  MIRANDA HOBBES heeft een sobere, ingetogen stijl, die past bij haar carrière. Af en toe uitschieters met gave jurken met grote bijzondere prints.

  Een intelligente, verstandige vrouw deze workaholic van de vriendinnen-groep. Ze heeft een nuchtere kijk op het leven. Ze heeft een baan als advocaat en als eerste van de vier vrouwen een woning voor zichzelf. Het merendeel van de afleveringen is ze single.

  Haar langste relatie heeft ze met Steve van wie ze ongepland een zoontje Brady krijgt. Miranda en Steve houden van elkaar, maar Miranda ergert zich met name aan zijn levenshouding die te relaxt is. Als alleenstaande moeder heeft Miranda het zwaar met de continue afwegingen tussen werk, kind en vriendinnen. De praktisch ingestelde Miranda gaat eerder voor handige kleding. Voor speciale gelegenheden kiest ze ook voor een kleurrijke, feestelijke outfit. Qua kleuren zie je in Miranda’s outfits vaak neutrale tonen, maar ook wel eens een tint die door d’r haarkleur juist opvalt, zoals oranje, paars of rood.

   

  SAMANTHA JONES kiest vaak voor mantelpakjes en jurkjes in felle kleuren, die haar lichaam accentueren. Opvallende accessoires zoals grote oorbellen, hoeden of een hondje met een gematcht pakje ;).

  Ze staat aan het hoofd van haar eigen PR-bedrijf en zowel op het gebied van werk, mode en liefde weet wat ze wil. En met haar doorzettings-vermogen en overtuigingskracht krijgt ze dan ook meestal haar zin. Vrijheid staat bovenaan haar prioriteitenlijstje. Kinder- of trouwwensen heeft ze niet. Samantha is niet bang om haar seksualiteit te uiten door onder meer het bed te delen met veel verschillende mannen en zich te kleden in sexy, op de jaren ’80 geïnspireerde outfits.

  Felgekleurde items, grote oorbellen en tops met een laag decolleté en schoudervullingen zijn items die je in Samantha’s garderobe veel terug ziet.

  Samantha heeft haar eerste langdurige en serieuze relatie in de serie met hotelmagnaat Richard Wright, maar als hij vreemd gaat wordt haar hart ook voor de eerste keer gebroken. Wanneer ze kort daarna het flink wat jongere model Smith Jerrod aan de haak slaat, verwacht ze dat hij een ‘tussendoortje’ zal zijn, maar het draait uit op een lange, monogame

  en vooral gelukkige relatie.

   

  CHARLOTTE YORK heeft een tikkeltje een conservatief uiterlijk, ze draagt graag koltruien, parelkettingen en elegante jurkjes

  Charlotte is werkzaam bij een kunstgalerie en je kunt haar omschrijven als een keurig en degelijk persoon. Ze heeft een onverwoestbaar geloof in de ware liefde en nogal klassieke opvattingen.

  De optimistische Charlotte heeft als enige van de vier vriendinnen een sterke kinderwens en deelt haar verlangens naar een prins op het witte paard met een kindje achterop maar al te graag met diezelfde vriendinnen. Met dokter Trey McDougall lijkt ze haar ideale man te hebben gevonden, maar het huwelijk loopt stuk. De Joodse advocaat Harry Goldenblatt lijkt in eerste instantie alles te zijn waar Charlotte niet naar op zoek is maar niks blijkt minder waar. Ze zijn super gelukkig samen. Samen adopteren ze een Chinees meisje. Later krijgen ze nog een dochter op natuurlijke wijze.

  Charlotte’s kledingstijl is perfect afgestemd op haar persoonlijkheid en hoe zij in het leven staat. Klassiek, keurig en alles klopt. Haar jaren ’50 jurken combineert ze graag met een klassieke parelketting en Cartier horloge.

  Tot snel bij Kimagestyle voor een vriendinnenfotoshoot in Sex and the City stijl? Kun jij je identificeren met Carrie, Charlotte, Miranda of Samantha?

   

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.