Glamour fotoshoot hoe gaat dat bij Kimagestyle in zijn werk?

1 Glamour fotoshoot black white Kimagestyle 1

Glamour fotoshoot hoe gaat dat bij Kimagestyle in zijn werk?

Voor een glamour fotoshoot ben je bij Kimagestyle aan het goede adres. Met mijn visagie en styling achtergrond let ik altijd op kleur en stijl.

 

12. Glamour fotoshoot Kimagestyle zwart wit

Fotoshoot van vandaag

De vrouw die vandaag voor de camera staat is een prachtvrouw die ik ken van Schiphol. Zij werkt, net zoals ik ook voor de verschillende make-up en huidverzorgingsmerken achter de douane. Wat een warme uitstraling heeft deze vrouw. Ze wil graag een aantal mooie foto’s voor op haar website van haar schoonheidssalon. En natuurlijk wat heerlijke stralende spontane foto’s.

 

2. Zakelijke fotoshoot1 2016 Lidy Kimagestyle

Visagie en haarstyling

We gaan aan de slag. Aangezien ze natuurlijk zelf al veel ervaring heeft met make-up en haarstyling heeft ze zich thuis al mooi opgemaakt en haar haar mooi verzorgd. Ik werk het net iets bij zodat het voor de foto nog wat beter uitkomt.

 

Glamour fotoshoot Kimagestyle

 

 

Poses aannemen

Wat natuurlijk belangrijk is voor de camera is dat je zelfverzekerd overkomt maar ook straalt en nog op jezelf lijkt. In het begin kan het knap lastig zijn om meteen als een dolle te gaan lachen en stralen. Maar bij deze vrouw ging dat aardig vanzelf. Rechtop staan en flirten maar met die camera! De foto’s heb ik op verschillende manieren bewerkt. Haar huid net wat zachter gemaakt en de kleuren wat opgehaald.

 

3 Glamour fotoshoot Kimagestyle zwart wit

Wat vinden jullie van de foto’s?

 

Review over de fotoshoot

' Mijn eerste Fotoshoot ever bij Kim gehad, ik wist het niet hoe te spelen met de camera. Dankzij de geduld en de tips van Kim zijn de foto’s super mooie geworden.
Het eindresultaat is gewoon verbluffend, ik kom zeker terug.!'

Heel erg bedankt Kim

 

1000 Resterende tekens


Contact

Wil jij iets vragen?
 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.