• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Glamour fotoshoot hoe gaat dat bij Kimagestyle in zijn werk?

  1 Glamour fotoshoot black white Kimagestyle 1

  Glamour fotoshoot hoe gaat dat bij Kimagestyle in zijn werk?

  Voor een glamour fotoshoot ben je bij Kimagestyle aan het goede adres. Met mijn visagie en styling achtergrond let ik altijd op kleur en stijl.

   

  12. Glamour fotoshoot Kimagestyle zwart wit

  Fotoshoot van vandaag

  De vrouw die vandaag voor de camera staat is een prachtvrouw die ik ken van Schiphol. Zij werkt, net zoals ik ook voor de verschillende make-up en huidverzorgingsmerken achter de douane. Wat een warme uitstraling heeft deze vrouw. Ze wil graag een aantal mooie foto’s voor op haar website van haar schoonheidssalon. En natuurlijk wat heerlijke stralende spontane foto’s.

   

  2. Zakelijke fotoshoot1 2016 Lidy Kimagestyle

  Visagie en haarstyling

  We gaan aan de slag. Aangezien ze natuurlijk zelf al veel ervaring heeft met make-up en haarstyling heeft ze zich thuis al mooi opgemaakt en haar haar mooi verzorgd. Ik werk het net iets bij zodat het voor de foto nog wat beter uitkomt.

   

  Glamour fotoshoot Kimagestyle

   

   

  Poses aannemen

  Wat natuurlijk belangrijk is voor de camera is dat je zelfverzekerd overkomt maar ook straalt en nog op jezelf lijkt. In het begin kan het knap lastig zijn om meteen als een dolle te gaan lachen en stralen. Maar bij deze vrouw ging dat aardig vanzelf. Rechtop staan en flirten maar met die camera! De foto’s heb ik op verschillende manieren bewerkt. Haar huid net wat zachter gemaakt en de kleuren wat opgehaald.

   

  3 Glamour fotoshoot Kimagestyle zwart wit

  Wat vinden jullie van de foto’s?

   

  Review over de fotoshoot

  ' Mijn eerste Fotoshoot ever bij Kim gehad, ik wist het niet hoe te spelen met de camera. Dankzij de geduld en de tips van Kim zijn de foto’s super mooie geworden.
  Het eindresultaat is gewoon verbluffend, ik kom zeker terug.!'

  Heel erg bedankt Kim

   

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.