• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  CONTOURING & STROBING: Hoe accentueer je jouw sterkste punten?

  2. Portret fotografie Kimagestyle

  CONTOURING & STROBING: Hoe accentueer je jouw sterkste punten? 

  Contouring

  A la de Kardashians is de hype contouring natuurlijk al een tijdje in de running. Het werd eerder vooral gebruikt voor high fashionshows en fotoshoots. Maar tegenwoordig kun je het bijna niet wegdenken in (bijna) ieders make-up tasje. Of heb ik het mis?

  Wat is contouring precies?

  Het is het definiëren van je gezicht. Hoge jukbeenderen creëren die er eigenlijk niet zijn. Of een illusie maken dat je neus smaller dan in werkelijkheid;).

  Contouren voor beginners

  Je kunt een donkere lijn zetten net onder je kaaklijn en ook kun je die lijn doortrekken in de rest van je gezicht, zoals je ziet op de volgende foto. Maar ik zou vooral zeggen: ‘pas op!’. Je wilt toch nog wel een beetje op jezelf lijken nadat je make-up aangebracht hebt?

  Hier zie je een voorbeeldfoto van de basis

   Contouring en strobing visagie workshop

   

   

  Als je het heel naturel wilt laten, kun je kiezen voor een donker contourpoeder en deze alleen bij de jukbeenderen aanbrengen. Bijvoorbeeld lichtjes over je make-up heen. Handig als je er mee wilt beginnen is om vooral voor in de avond wat contour/shape-poeder te gebruiken. Je maakt een soort schaduw, zodat je er toch even een paar kilo lichter uitziet in je gezicht zonder gekke gezichtsoefeningen ;-) .

  Bij een fotoshoot kun je ook een erg mooi effect krijgen met contouring.

   contouring kimagestyle strobing

  Deze foto is wat extra aangezet met donker en licht in photoshop. Bij zwart/wit fotografie vind ik dit erg mooi.

  Strobing

  Strobing is niets anders dan highlighten. Net even een ander woord, zodat het weer een nieuwe trend en hype lijkt ;-). Wat goed bedacht en zo staat highlighten weer helemaal in the picture!

  Wat is het? Het is jouw beste punten in je gezicht net even wat mooier naar voren brengen met behulp van make-up.

  I’M lOVING IT

  Highlighters zijn er in verschillende soorten en texturen. Welke raad ik aan en voor wie?

  Highlighter, wanneer te gebruiken?

  Een glanzend gezicht is vaak niet mooi. Vooral niet als je last hebt van een vette huid. Dan ben je juist blij dat je de juiste make-up hebt gevonden om niet te glimmen. Maar een gezonde mooi gloed of glans staat juist harstikke mooi. Waar ik vooral van hou is glans in schemerlicht. Tijdens mijn workshops visagie maak ik gebruik van een crème highligter om te ‘stroben’ en een poeder highlighter.

  Poeder highlighter

  Met de poeder highlighter kun je je gezicht net wat meer laten glanzen èn kun je er overdag goed mee voor de dag komen. Het valt niet erg op, maar maakt een subtiel verschil. Een subtiele, gezonde glans!

  highlighter

  Crème highlighter

  De crème highlighter, die ik tijdens de visagie workshops gebruik zijn net even wat extremer. Vooral voor een avondje uit in schermerlicht is dit een must-have! Je krijgt een mooie glans alsof je huid straalt! Een favoriet product van mij dats ik graag tijdens feestjes gebruik.

  strobing visagie 1 van 1

  Kom en see it yourself bij de workshop make-up! En/of fotoshoot!

  Volg een workshop visagie

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.