• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Baby fotoshoot samen met mama. Hoe spannend is een baby fotoshoot?

   Baby fotoshoot kimagestyle utrecht3

  Baby fotoshoot samen met mama. Hoe spannend is een baby fotoshoot?

  Wat ik gemerkt heb na de babyfotoshoots die ik heb gedaan, is dat het erg complex is en spannend. Je weet niet hoe het loopt en je kunt niet plannen wanneer de baby zal huilen, poepen of eten.

  Wanneer ik zeg ‘ lach eens’ .. zoals ik meestal doe met de andere fotoshoots is dat geen reden om de mondhoeken op te trekken.

  Mama’s haar is gestyled en haar make-up is aangebracht, klaar voor de foto’s. De flitsers staan goed en ik heb mijn camera vast. Ineens heeft de baby honger. Vervolgens sta ik klaar om de mooiste foto’s te maken maar dan gaat de baby poepen en dat gewoon in de spotlights! Dit model heeft zijn eigen willetje!

   Baby fotoshoot 11 2015 Ingen 3

  Baby fotoshoot 11 2015 klein

  Niet te plannen

  Deze baby was 3,5 maand oud, toen hij met zijn moeder bij de Kimagestyle fotostudio kwam voor een leuke familiefotoreportage. En wat een plaatje. Elk mooi lachje, elke gezichtsuitdrukking of blik is mooi om te zien. Voor elke ouder lijkt het me geweldig om zoveel mogelijk vast te kunnen leggen van je pasgeboren wondertje! Toen we zijn lievelingsliedjes hadden aangezet op de laptop vond hij het al wat gezelliger worden.

  Je kunt helaas niet plannen wanneer moeder of zoonlief moe is ;).

  Baby fotoshoot klein

   Zwart witte pure stijl

  Wat ik mooi vind bij een babyfotoshoot is om niet teveel te doen met extra accessoires en tierelantijnen. Een leuk kleedje met wat ballonnen en een paar verschillende outfitjes maakt deze fotoshoot al sprekend genoeg en heel puur. De bewerking vind ik persoonlijk erg mooi; zo in zwart – wit.

  Toch kon ik het niet laten om nog een aantal grappige foto’s uit te proberen.
  Zoals de baby in een wasmand en als een engeltje. Zie hieronder het resultaat.

  Baby fotoshoot kimagestyle utrecht

  Alles overhoop gehaald in de wasmand. Hij kijkt er ook erg ondeugend bij!

   Baby fotoshoot kimagestyle utrecht 2

   Wat een engeltje…!

   Baby fotoshoot Kimagestyle utrecht

   Na een paar uur wakker zijn, is het dan toch echt tijd om te slapen….

   Baby fotoshoot 11 2015 kimagestyle

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.