• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Een fotoshoot van jou? Spannend! TIPS &TRICKS

  Kimagestyle 1

  Het lijkt veel mensen heel leuk: een fotoshoot van jezelf. Supergaaf natuurlijk maar spannend is het ook. En dat begrijp ik. Je bent heel kritisch op je eigen foto’s, je poseert nooit mooi (vind je zelf;), je weet niet wat je met je haar en make-up moet doen... ik ken je struggles.

  En daarom vind ik het zo leuk om mensen blij te maken met een gave fotoshoot. Helemaal naar jouw wensen. Hoe pietluttig die soms ook klinken in jouw eigen oren, ik vind het geweldig om het je naar de zin te maken.

  Een paar tips & tricks om je over de drempel naar een coole fotoshoot te helpen:

  Poses

  Als je een fotoshoot doet wil je natuurlijk later niet allemaal precies dezelfde foto’s terugzien. Daarom vind ik verschillende outfits altijd erg belangrijk. Ook accessoires zijn leuk bij een fotoshoot, ze geven je foto altijd iets extra’s. Daarnaast geef ik vaak aan dat mensen rechtop moeten staan en dat je een beetje overdreven mag lachen ;)

  Tegen mezelf moet ik dat juist niet zeggen. Ik sta normaal al iets TE rechtop.. ja dat kan.. en als ik overdreven lach ziet het er echt niet uit.

   

  Kimagestyle 2Kimagestyle 3Kimagestyle 4

  Verander je onzekerheden in een leuke situatie

  Het is superbelangrijk welke blik en pose je aanneemt op een foto. Maar het is vaak erg lastig om enthousiast te poseren terwijl je tussen 2 flitsers staat. Probeer je dan iets leuks in te denken. Ga gerust even in je hoofd op vakantie tussen de palmbomen of laat die ene hunk langswandelen ;) Laatst had ik een fotoshoot waarbij dochterlief van 10 jaar haar moeder aan het lachen kreeg door vóór haar te gaan zitten tijdens het maken van de foto. Het zag er heel grappig uit, daar moest ik ook even een leuke shot van maken.

  Kimagestyle 5


  Make-up

  Zonder make-up ga ikzelf de deur niet uit. Dus al helemaal niet zonder make-up op de foto;)!

  Veel mensen houden van een naturelle uitstraling en laten het liefst hun natuurlijke schoonheid zien. Maar op een foto kan net even wat extra make-up helpen om je mooiste punten naar voren te laten komen.  Het mag best een beetje overdreven: flitsers vervagen veel qua make-up dus je hoeft niet bang te zijn dat je er ineens heel ‘make-upperig’ opstaat als je dat normaal gesproken niet bent.

  Haarstyling

  Het zal je gebeuren: de dag van je fotoshoot is aangebroken, maar je hebt een bad hairday.  Geen paniek, dat lossen we gewoon op met de föhn, krultang of wat extra volume erbij. Ik laat je stralen op de foto en je haar gaat er ook geweldig opstaan.

  Bewerking

  Je foto’s worden altijd nog even bewerkt voor de puntjes op de i. De manier van photoshoppen kan de foto heel anders naar voren laten komen. Ik vind zelf wat hogere contrasten heel mooi. Ook laat ik graag met Photoshop een huid heel effen naar voren komen en breng ik bij portretfoto’s een soort  highlight en contour aan.

  Of de foto in kleur of zwartwit is bewerkt maakt een groot verschil in uitstraling. Kijk hieronder maar naar het verschil tussen de twee fotosets.  Op de bovenste foto (waarop ik een beetje raar kijk;)) kom ik in kleur en tegen een witte achtergrond veel beter uit. De onderste vind ik wat chiquer, mede dankzij het kraagje maar zeker ook door de zwarte achtergrond. Welke vind jij het mooist?

  Kimagestyle 6Kimagestyle 7

  Kimagestyle 8Kimagestyle 9

  Je kunt altijd aangeven welke stijl jij mooi vindt of voorbeeldfoto’s meebrengen.

  Fotoshoot boeken

  Wil jij ook eens een fotoshoot boeken? Dat kan! Je kunt kiezen voor een volledig pakket en zelfs later nog bedenken of je nog extra foto’s bij wil bestellen!

  Tot op de fotoshoot!

  Wil je een fotoshoot boeken?

  Redactie: www.contentgarden.nl

   

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.