• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Design loves you

   

  Design loves you! Do you love her back?

  Wat was het weer een feest, dit jaar de Dutch Design Week in Eindhoven!

  Ik heb zoveel moois gezien. De meest inspirerende ervaringen wil ik graag met jullie delen ;)

  Graduating Show

  Allereerst ben ik naar de Graduating Show geweest, waar alle ideeën en afstudeer projecten van de design academie worden getoond. En wat een leuks is mij daar weer opgevallen. Een aantal van de ontwerpsters heb ik uitgelicht in dit eerste blog over de Design Week 2017.

  mined

  ADORE ME@

  Jella Lena van Eck

  Dit project viel mij op omdat het zo kleurrijk is.  En omdat ik het onderwerp interessant vind: het liefhebben van jezelf op social media. Maar is dat wel echt zo, wat zit er achter alle vrolijke, mooie en picture perfect posts met en over onszelf? Jella Lena vertelt in haar films over de verschillende telefoon devices. Hoe word je bijvoorbeeld hét gezicht op Instagram?  Ze behandelt de vragen en antwoorden, hoe je je moet gedragen en hoe je eruit moet zien om insta-famous te worden. Want willen wij niet allemaal online adored worden? Met deze films laat ze alle aspecten zien in brutale eerlijkheid.

  ddw34

  .http://www.jellalena.com/about.html

  Tassen van koeienmagen

  Billie van Katwijk
  Veel mensen liepen langs dit rekje met bijzondere texturen en dachten: ‘wat is dit voor een speciaal textiel? Is het plastic?’

  Billie van Katwijk heeft uitgebreid de magen van de koe bestudeerd en in samenwerking met een looierij heeft ze er tassen van gemaakt.

  De binnenkant van koeien hebben een prachtige textuur, heel stevig. Normaal gesproken worden koeienmagen gebruikt voor hondenvoer of gewoon afval. Gaaf dat ook dat deel van de koe nu op een andere manier gebruikt wordt. Het resultaat mag er zijn!

  ddw567

  ddw8

  ddw9

  Flexibele tassen

  Marjolein Senders design
  De tassen van Marjolein vielen mij op omdat ze aangepast kunnen worden aan de gelegenheid waarvoor je de tas gebruikt. Met mijn altijd volle tassen en vele spullen die ik altijd overal mee naartoe sleep begrijp ik dat zo’n tas een uitkomst is!:)

  Het industriële polyester maakt de tassen wendbaar en het natuurlijk vlechtwerk maakt ze extra flexibel.

  Hoe het werkt met de flexibele tassen? Je kan elke tas naar wens vergroten en ook de vakken kunnen worden veranderd. Zelfs de kleur en patronen zet je op een makkelijke manier om in een andere look. Zo heb je maar 1 tas nodig voor werkelijk elke gelegenheid ;)

  ddw10

  In mijn volgende blog méér over de Dutch Design week.

  Redactie: www.contentgarden.nl

   

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.