• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Mijn persoonlijke ervaringen met haarextensions

  7. Kimagestyle Kim van Dijk haarextensions

   

   

  Mijn ervaringen met haarextensions hebben veel pieken en dalen. Al een hele tijd  wil ik graag heel lang haar. Maar door het vele verven en mijn fijne dunne haar is het voor het ‘echie’ bijna niet mogelijk.

  Eindelijk kan ik met mijn half lange haar wel goed leven, maar af en toe wat verandering qua kapsel is natuurlijk wel erg leuk!

  Haarmascara, glittermascara en vlechtjes!

  Het begon op mijn 14de, toen startte ik met verven, haarmascara en glittermascara. Alles wilde ik proberen. Zo had ik alle kleuren kleurshampoo geprobeerd, en van paars, oranje tot donkerroodbruin haar gehad.

  Elk schoolfeest was het weer feest als ik ‘hoi’ zei tegen mijn beste vriendinnen!

  Op mijn 15 de heb ik voor het eerst vlechtjes laten inzetten met nephaar. Wow wat een bos had ik ineens. Ik moest er erg aan wennen maar vond het erg leuk.

  Drie maanden later moest ik huilen nadat er een zielig bosje haar over was gebleven.

                               

   1. Kimagestyle Kim van Dijk haarextensions                                

  Schoolgala 2012                                                                                                                    

  Synthetische haarextensions

  Synthetische haarextensions voelen vaak niet zo prettig en blijven ook maar voor een korte periode mooi, heb ik ervaren. Zoals hierboven zie je dat de extensions meer glanzen en ook zie je goed de overloop van kort haar naar lang haar. Gelukkig ben ik in de jaren wat kritischer geworden.;).

  Verder heb ik vaak zin in een staart maar was dit met mijn dunne haar altijd maar een klein staartje. Daarom kocht ik allerlei soorten paardenstaarten. Vaak waren deze staarten wel synthetisch en moest je daarom ook uitkijken dat je niet te dichtbij een kaarsje stond, want voor je het weet ‘are you on fire!’

  Ook heb ik van het merk Balmain weleens een volle baan gekocht met allerlei kleuren blond erin. Het zag er zo mooi uit. Deze heb ik helaas ongeveer 1 dagje kunnen indoen want daarna zat de dubbele baan helemaal in de klit. Je betaalt toch goed geld voor deze extensions. Niet voor herhaling vatbaar voor mij.

   4. Kimagestyle Kim van Dijk haarextensions                           2. Kimagestyle Kim van Dijk haarextensions      

  Synthetiche staart van de H&M                                                                                        Synthetisch haar van Balmain                 

   

  Permanente haarextensions

   

  Microrings

  Ook heb ik een aantal keer extensions laten zetten bij verschillende salons. De prijzen liegen er niet om, maar ik wilde het zo graag. Toen ik net afstudeerde heb ik haarextentions laten zetten in het centrum van Arnhem laten zetten met microrings. 3 dubbele banen. De haarextension bleven goed zitten. Wel was het wat gedoe aangezien ik na mijn studie 4 weken naar Griekenland ging en daar heb ik toch door zon, zee wel aardig veel moeten borstelen;). Ik was in deze tijd wel erg blij met mijn extensions en vond het fijn dat ik ze niet elke dag in hoefde te zetten. Toen ik mijn extensions eruit liet halen voelde mijn eigen haar als een hoopje ellende.  Maar wat was het fijn dat ik weer heerlijk mijn hand door mijn haar kon halen. En toen merkte ik pas hoe vaak iemand even over mijn hoofd aaide;).

  Laten branden

  Ook heb ik eens in extensions laten zetten die erin werden gebrand. Ik dacht ik wil wat verschillende tinten zodat het wat natuurlijker oogt. Van deze extension heb ik echt spijt gehad. Na 2 maanden braken er echt plukken af en heb ik het er zo snel mogelijk uit laten halen!

  Clip-in extensions

  Verder heb ik verschillende clip-in extensions uitgeprobeerd. Ook omdat ik nogal eens van kleur verander;). Nu heb ik een tijdje geleden haarextensions gekocht van het merk ‘Glamouryourhair’ getest. Deze vind ik qua kwaliteit heel goed, ze zijn erg glanzend, dikke volle punten en wat ik ook mooi vind is dat er 2 wat kleinere banen bij zitten waardoor je vooraan bij je haar ook voller haar hebt waardoor het echt niet zichtbaar is dat je haarextensions draagt. Ineens is je haar ‘gewoon gegroeid’ :p.

  Nanoring extensions

  Nanoring extensions zijn ringetjes die wat kleiner zijn dan microringetjes. Hier heb ik via Socap een cursus voor gedaan zodat ik bij andere nu ook heel makkelijk extensions kan zetten. Zou jij nano extensions willen of eens willen afspreken welke kleur haar je kunt bestellen?

  Via deze link wat meer informatie!      

  Bruidsstyling

  Ik style alweer een hele tijd bruiden en ook voor fotoshoots verzorg ik haarstyling. Daarbij merk ik dat het bij sommige haarstyles graag werk met haarextensions. Sommige vrouwen die gaan trouwen willen graag een hairstyle van een plaatje maar dat is helemaal niet mogelijk met het haar wat ze zelf hebben. Daarom werk ik of met opvulmateriaal of met haarextensions. Vaak met clip-ins van humain hair.

  Nu heb ik een aantal kleuren extensions liggen zodat elke vrouw het kapsel kan hebben dat zij graag wil op haar huwelijksdag!

  Bijgevoegd een vlog over hairextensions van ‘Glamouryourhair’ ben jij ook benieuwd?

  5. Kimagestyle Kim van Dijk haarextensions

  https://www.youtube.com/watch?v=EVh3fysYsdQ&t=21s

  Wil jij nanoring extensions laten zetten?

   


  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.