• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Bruin worden van de zon of toch liever een injectie?

  Heerlijk als je een bruin kleurtje hebt. Maar lang in de zon is niet goed voor je en vooral niet verbranden door de zon. Brandwonden of schade die je je levenslang achtervolgt zonder dat je het op dit moment doorhebt.

  Ik hoor een vriendin nog zeggen ‘vandaag een tomaatje, morgen een chocolaatje’?.

  Het klinkt leuk maar het heeft zoveel invloed op je huid als je ouder wordt en voor de rimpels en plekken die je op je huid krijgt. Daarom en blog over bruin worden zònder zon.

  Een aantal trends/hypes die je niet hoeft uit te proberen en een aantal favorieten van mijzelf.

  Injecties?

  Ja, dit is dus echt een trend geweest of nog steeds. Je kunt het laten doen maar ook bestellen en thuis injecteren. Een injectie met melanton die je laat inspuiten, waardoor je heel snel erg bruin wordt over je hele lijf. Het is eigenlijk gemaakt voor bepaalde huidaandoeningen en niet om iemand snel van een bruin kleurtje te voorzien.

  Ook zitten hier gezondheidsrisico’s aan vast zoals duizeligheid, hartkloppingen en veranderingen van moedervlekken.

  Melanton is ook nog niet als geneesmiddel goedgekeurd en de kwaliteit van deze injecties kan nog niet gewaarborgd worden. Ik zou hier dus nog even mee wachten totdat er meer onderzoek naar is gedaan.

  Je voeding aanpassen

  Van binnenuit bruin worden? Dat is een mogelijkheid, maar je moet dan wel veel van deze stofjes binnenkrijgen. De stofjes waardoor je bruin wordt zijn carotenoïden. De twee bekendste zijn betacaroteen en lypoceen. Deze kleurstoffen zitten in de planten die ze aanmaken voor bescherming tegen de zon.

  Betacaroteen zit bijvoorbeeld in spinazie, zoete aardappel en mango en je krijgt gemiddeld 3 milligram per dag binnen van dit stofje en je hebt 20 à 30 mg nodig voor een mooi bruin kleurtje. Lypoceen zit bijvoorbeeld in tomaten en tomatenpuree. Maar hiervoor geldt hetzelfde. Eten eten eten dus

  Pillen?

  Je ziet van veel merken online en in de winkel ook pillen, die je kunt kopen om wat bruiner te worden, zgn. bruincapsules. Hier zitten vooral veel extracten in die je normaal gesproken via je eten kan binnenkrijgen als je er heel veel van eet. In reviews heb ik gelezen dat het werkt, maar dat je er niet teveel van moet verwachten. Wat wel zo is, je wordt van binnenuit egaal bruin. Het duurt wel een aantal maanden voordat je iets ziet.

  Spraytan

  Je kunt je hele lichaam laten spraytannen bij geselecteerde salons maar je kunt ook een thuisbehandeling doen. Aan huis kun je dit makkelijk doen. Bepaal de juiste afstand en wrijf de spray egaal over je huid met een handschoen, bijvoorbeeld van het merk Marc- Inbane. Deze heb ik een aantal keer gebruikt en is een aanrader als je voor een feestje snel bruine benen wilt bijvoorbeeld?

  Merk: marc-inbane

   

  Bestel de Marc in Bane spray hier € 39,95

   

  Zelfbruining druppels?

  Er zijn verschillende merken die een soort serum verkopen met druppeltjes waardoor je snel bruin wordt bestemd voor je lijf maar ook voor je gezicht. Deze kun je mengen met je eigen dagcrème. Pas wel op want als je er teveel druppels in verwerkt, kun je ineens ècht te bruin worden. Verder is het handig om ervoor te zorgen het goed uit te smeren en je hals mee te nemen. Vergeet niet daarna je handen grondig te wassen. Want je kent het misschien wel dat je tussen je vingers ineens een mooie oranje/bruine waas hebt?.

   

  Zoals dit fijne serum van Clarins,one of my favorites! € 30,39

  Bestel de Clarins concentrate hier

  Make-up bronzing

  Verder kun je natuurlijk op je gezicht ook een bronzing gebruiken. Even snel over je gezicht om bijvoorbeeld een licht contour aan te brengen met de Laguna kleur bronzing van Nars, dit is een poedervorm bronzing en heeft een mooie bruine kleur die niet oranje overkomt. Verder is Soleil Tan Bronze universal ook een favoriet van mij. Deze heeft een crème textuur die je of als bruinige blush of als basis over je gehele gezicht kunt aanbrengen.

   

   

  Bestel de Laguna bronzing hier: € 40,00

   

   

  Bestel de Chanel bronzing hier

  €44,00

  Wil je een make-up workshop volgen met allemaal tips over huidverzorging?

  Kijk dan hier & zie ik je snel!

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.