• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Bruidsvisagie & hairstyling abroad

  4. bruidsvisagie buitenland

  Bruidsvisagie & hairstyling abroad

  Wat een leuke aanvraag had ik begin dit jaar. Een aanvraag om een bruid te stylen bij een bruiloft in Zuid-Frankrijk. De bruid kende ik via via en ze kwam in mijn studio voor een proefsessie. En jawel ik mocht mee naar Frankrijk!

  De reis

  Het handigste was als we eerst naar Brussel Charleroi gingen, daar overnachtten en dan naar Rodez te zouden vliegen. Super leuk dat een vriendin mij gezelschap wilde houden. Mijn kortste vlucht ever, iets van 1,5 uur?.  En een dag ervoor nog even een dagje geshopt in Brussel. Toen we aankwamen op Rodez stond de bruid al op ons te wachten. De volgende dag trouwde ze op de camping van haar oom.  Veel herinneringen kwamen dus voor haar naar boven en wat een mooie plek was het! Ze ging er al jaren op vakantie en sinds een aantal jaar hadden haar ouders naast de camping een huis gekocht en opgeknapt.  

  De bruid had gekozen voor haarextensions, daarom had ik wel een back-up kit in mijn handbagage. Stel je voor dat mijn koffer ineens niet zou aankomen. Ik was overal op voorbereid en READY TO GO!

  Obstakeltje en haarspeldbochtje

  Ik wilde op tijd aankomen op de bruiloft maar dat ging niet vanzelf. De bruid bracht ons naar de plek van onze Airbnb. Dat gaf Google Maps in ieder geval aan.. een half uur de berg op en door allerlei berg weggetjes met haarspeldbochten (mooi woordgrapje ;-)?). De bruid had natuurlijk nog wat dingetjes voor te bereiden dus op het moment dat we het zo snel niet konden vinden heb ik gezegd dat ze ons maar moest afzetten en terug moest gaan.

  10.Bruidsstyling Kimagestyle buitenland

  Je ne comprends pas

  Eenmaal in het schattige bergdorpje aan te zijn gekomen vroegen wij de buurtbewoners of ze wisten waar de Airbnb was. Een mooie foto had ik op mijn telefoon. Een huis op de bergen met uitzicht. Ze moesten allemaal lachen en vertelde dat we helemaal verkeerd zaten… hm ok daar stonden we dan met koffers en geen auto. We probeerden te bellen, te Google mapsen maar we hadden totaal geen bereik. Ok. Hoe gaan wij hier wegkomen?

  Het hele dorp was uitgelopen, ze waren namelijk een dorpsfeest aan het voorbereiden. Allemaal Fransen die dus geen Engels konden. Gelukkig ontmoeten we al snel een vrouw die wel een beetje Engels kon en ze ging druk in een telefoonboek bladeren. Wij stonden in haar schattige huisje met allemaal opgestapelde dozen voor de rommelmarkt en een drukke hond die het allemaal maar al te leuk vond.

  Op een gegeven moment werden we meegenomen naar de bakkerij om de hoek. Daar gingen 3 vrouwen druk over ons in gesprek… in het Frans. Ik kan wel een beetje Frans, maar meer het type  ‘Franse camping’Frans. Op een gegeven moment begonnen ze ook allemaal nummers in telefoonboeken op te zoeken. En jawel de oom van de bruid werd gebeld! Wat een geluk, hij moest erg lachen: ‘Wat we in hemelsnaam op die plek deden!’

   Even later werden we opgehaald door de broer van de bruid en met de afbeelding van mijn telefoon op zoek naar de Airbnb. Google Maps deed het gewoon nog steeds niet. Maar even later waren we gelukkig aangekomen in ons mooie Airbnb paleisje.

  Behind the scenes

  De ochtend was verder erg relaxt, de bruid en bruidegom hadden goed geslapen en na 2 uur tutten stylen in de slaapkamer mocht het resultaat er wezen. Mijn vriendin heeft nog een aantal mooie foto’s ‘achter de schermen’  gemaakt. De bruid & bruidegom zijn beiden erg sportief en houden van fietsen, klimmen.. van wat niet eigenlijk. En vandaag was het dan ook best bijzonder om haar zo girly te stylen. Een extra gaaf detail waren de Allstar sneakers (!) die ze beiden droegen. Met achterop geborduurd de trouwdag en hun namen. Super leuk idee.

  The wedding

  Om 16:00 uur was het zover. En daar kwam de bruid aan in een gave auto met haar vader. We hebben de ceremonie meegemaakt, die werd gegeven door de vriend van de bruidegom. Wat een mooie plek.

                                                                            

  En natuurlijk veel geluk & liefde voor dit mooie bruidsstel!

   14. Kimagestyle Bruidsstyling buitenlandl 

    2. Kimagestyle Bruidsstyling 8423 kl

  3. Kimagestyle Bruidsstyling buitenlandl     

  13. Kimagestyle Bruidsstyling 8465 kl    

  18.Bruidsstyling Kimagestyle buitenland 

  16.Bruidsstyling Kimagestyle buitenland

  17.Bruidsstyling Kimagestyle buitenland

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.