woensdag, 26 september 2018 10:57

#1. Inspiratie selflove

Beoordeel dit item
(8 stemmen)

2. Kimagestyle zelfbeeld 2

Wit is voor mij 'Rust' 'Puur' en 'Style'

Daarom wil ik mijn kapsel vaak wit. Voel ik mij super fijn omringt door wit.

Zoals mijn interieur maar ook als ik in de bergen ben. Sneeuw om mij heen geeft mij echt een goed gevoel. Sneeuw kan ook zo mooi glinsteren. Als de zon in de sneeuw glinstert weet ik niet waar ik het moet zoeken. Zo mooi.  

Kristal wit.

Wit is voor veel Aziaten ook een schoonheidsideaal. Zo doen ze er alles voor om er zo wit mogelijk uit te zien. De lichtste kleur foundation, en zonnen zit er gewoon niet in.

Kristallen glanzen en zo wil ik ook glanzen vandaag. Als een kristalletje, glanzend, puur en wit.

EMBRACE YOUR INNERBEAUTY!

❤

White is for me, ‘calming’, ‘ pure’ & ‘Style'. I feel so good surrounded with white.

 A white interior it feels good to be in, and i can really enjoying when l’m up in the mountains. Snow, it also shines so Beautiful. When the sun shines .., and i see snow.. Wow! It takes my breath away;). So beautiful. 

Snow white. 

White is for asian people a beautystatement. They do everything to look as white as possible. They choose the lightest colour of foundation and sun? 

The wear masks when they go into the sun. 

Snow is with and so as pearls, today i am gonna shine as a white pearl, pure and white!

EMBRACE YOUR INNERBEAUTY!

 

2.love Kim Kimagestyle

 

 

Laatst aangepast op woensdag, 15 mei 2019 07:28

Laat een reactie achter

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

 

 

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy

Login