• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  #1. Inspiratie selflove

  2. Kimagestyle zelfbeeld 2

  Wit is voor mij 'Rust' 'Puur' en 'Style'

  Daarom wil ik mijn kapsel vaak wit. Voel ik mij super fijn omringt door wit.

  Zoals mijn interieur maar ook als ik in de bergen ben. Sneeuw om mij heen geeft mij echt een goed gevoel. Sneeuw kan ook zo mooi glinsteren. Als de zon in de sneeuw glinstert weet ik niet waar ik het moet zoeken. Zo mooi.  

  Kristal wit.

  Wit is voor veel Aziaten ook een schoonheidsideaal. Zo doen ze er alles voor om er zo wit mogelijk uit te zien. De lichtste kleur foundation, en zonnen zit er gewoon niet in.

  Kristallen glanzen en zo wil ik ook glanzen vandaag. Als een kristalletje, glanzend, puur en wit.

  EMBRACE YOUR INNERBEAUTY!

  ❤

  White is for me, ‘calming’, ‘ pure’ & ‘Style'. I feel so good surrounded with white.

   A white interior it feels good to be in, and i can really enjoying when l’m up in the mountains. Snow, it also shines so Beautiful. When the sun shines .., and i see snow.. Wow! It takes my breath away;). So beautiful. 

  Snow white. 

  White is for asian people a beautystatement. They do everything to look as white as possible. They choose the lightest colour of foundation and sun? 

  The wear masks when they go into the sun. 

  Snow is with and so as pearls, today i am gonna shine as a white pearl, pure and white!

  EMBRACE YOUR INNERBEAUTY!

   

  2.love Kim Kimagestyle

   

   

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.