Ben jij je bewust van je uitstraling? 

Vlakbij de haven in ‘Saint Tropez’ in Zuid Frankrijk paradeerde ik op mijn rieten sleehakken door de straatjes. Wat een luxe grote schepen en veel rijk uitziende mensen zag ik om mij heen. De zon scheen volop en door het warme briesje zag je een mooie schittering op het water. Ik kwam terecht in een klein winkeltje met verfijnde kleding. Prachtige stoffen, strakke snits en de mooiste modellen. De dame die er werkte was echt een vrouw met stijl. Ze had allure en ze was erg behulpzaam en vriendelijk. Ze droeg een mooie witte zijden jurk in bohemien stijl. Ze zag er chique uit met haar beigekleurige elegante leren hoge hakken. Ze had een vriendelijk, zongebruind gezicht en een mooie bos glanzend blond haar dat golvend en volumineus langs haar slanke armen viel. 

Ik was in die tijd onbewust heel kritisch op mijzelf. Ik vond mijn bovenarmen te dik, zag mijzelf als een doorsnee meisje, ik vond mijzelf te jong om van alles te ‘kunnen’, ik was een beetje onbezonnen en voelde me verre van wat ik bij haar zag. 

Vol bewondering keek ik naar deze vrouw. Het totaalplaatje klopte gewoon, tot in de kleinste details. Ook toen ik met haar sprak , vertelde ze  gepassioneerd over de kleding in haar winkel. Ze was zo zelfverzekerd over haar spullen en over haarzelf. Het straalde er vanaf. Zo wilde ik ook zijn, zo stralend, vol zelfvertrouwen en met een bedrijf waar je helemaal achter staat. Deze vrouw had het allemaal!

 

In de afgelopen jaren heb ik heel wat vrouwen gezien, gesproken en geadviseerd. Aangezien er regelmatig zeker tien vrouwen een workshop of een event aanschuiven, hoor ik heel wat vrouwen over zichzelf klagen. Als ik vraag ’ kijk eens in de spiegel’. Wie zie jij staan? Dan spreken ze super negatief over hun eigen spiegelbeeld.  Ze noemen kenmerken van zichzelf die ik nooit zou zien, maar omdat deze vrouwen er vol afgunst over praten mij wel op moeten vallen. En niet dat ik het dan ook zo vind, ik vind het vooral vervelend dat ze er zo mee zitten en er zo over praten.  

Vaak wil ik de antwoorden bijna niet horen. Als je negatieve gedachten herhaaldelijk tegen jezelf zegt dan ga je er vanzelf in geloven. Ben jij je bewust van je belemmerende gedachten of het verkeerde beeld over jezelf? En nu veel later zie ik dat ik dit ook een tijd lang bij mijzelf heb gedaan.

 

Mensen kunnen echt opleven van kleding en kleuren, qua uitstraling maar ook qua zelfbeeld en beleving. Van grijs muisje naar een vrouw die zelfverzekerd is, ik zie het elke keer weer. Wil jij je bewust worden van je uitstraling en je gedachten positief beïnvloeden? 

Graag help ik jou om je allereerst bewust te worden van je zelfbeeld om vervolgens je leven te beteren en daardoor te veranderen! 

 

Ben jij hier klaar voor?  Mail naar voor meer informatie over de trainingen omtrent zelfbeeld.

Embrace your inner beauty!

 

2.love Kim Kimagestyle

1000 Resterende tekens


Contact

Wil jij iets vragen?
 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.