• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Ga je trouwen?Leveranciers die je moet kennen!

   

   2 uitzicht rhederoord trouwlocatie

  Landgoed Rhederoord.

  Dit is een Landgoed nabij Arnhem in het dorpje De Steeg.

  Landgoed Rhederoord

  TROUWLOCATIE

  Het  landhuis, gelegen op 12 hektare park geeft een prachtig uitzicht over de uitlopers van de IJsselvallei en de bossen van de Veluwezoom. Op het landgoed kan een complete bruiloft gevierd worden, met al je vrienden en familie. Van trouwen tot diner & van feest tot overnachting!

   ‘Beste trouwlocatie van 2015!’

  https://www.rhederoord.nl/

   landgoed rhederoord

   https://www.rhederoord.nl/

  Maak kennis met de volgende leveranciers van alles wat jouw bruiloft tot een onvergetelijke dag maakt:

  Bruidsstyliste Kimagestyle
  Wedding- en honeymoonplanner 
  INTIQ Lifestyle & Events,

  DJ Bertil van de De Entertainmentkoning
  Trouwfluitist Paul Smithuis,
  Fotografen 
  Photoyou en Photos4ever.nl, en http://www.photo4you.nl/,
  Nozili Bloemisten

   

  Kimagestyle

  Kim kimagestyle

  ’’Mijn missie is om iedereen (jong of oud) te laten stralen en zelfverzekerd te laten voelen!”

  BRUIDSSTYLING, VISAGIE & HAIRSTYLING

  Op je trouwdag is er maar één bruid, en dat ben jij. Voor jou zet ik dan ook alles in om je droomtrouwdag waar te maken. Zodat jij straks met prachtige bruidsmake-up en een beeldschoon, verfijnd bruidskapsel ‘ja’ kunt zeggen tegen je geliefde. Ik houd ervan om persoonlijk advies te geven en mensen te laten stralen door een betoverend bruidskapsel en stralende make-up die bij je past.

  Dankzij Kim zag ik erop mijn trouwdag top uit!
  Een mooie naturel look zoals ik had gevraagd! Kim heel erg bedankt!

  2. Bruidsmake up aan huis kimagestyle Utrecht 1 van 1

  3. Bruidsmake up aan huis kimagestyle Utrecht 1 van 1

  bruidstyling

  INTIQ- Wedding en honeymoonplanner

  ’’Geniet van het unique luxury-concept van Intiq waarmee uw dagelijks leven een zorgeloze en exclusievere beleving wordt.’’

  WEDDINGPLANNER – CONSULT- CEREMONIEMEESET – STYLING & INSPIRATIE – WEDDING IN HET BUITENLAND

  Bruidsparen willen steeds vaker taken uit handen geven. INTIQ neemt ze graag over en heeft inmiddels ervaring met bruiloften in Nederland en het Caribisch gebied. INTIQ streeft naar perfectie: verder gaan waar de verwachtingen ophouden. Wil jij graag ontzorgd worden op je huwelijksdag? Neem dan contact op via de website van INTIQ.

   intiq weddingpalanner

  https://www.intiqlifestyle.com/service/event-weddingmanagement/

  Stralend Middelpunt

  Bruidsparen omschrijven me als een rots in de branding.’
  WEDDINGPLANNER-CEREMONIEMEESTER-STYLING-ORGANISATIE FEESTEN

  Bij het organiseren van jullie bruiloft komt heel wat kijken. Zie je het zitten om dit zelf te doen? Of besteed je het liever uit aan een vakvrouw die niets liever doet dan de bruiloft van jullie dromen realiseren?

  9. weddingplanner marian krook 1 van 1

  http://www.stralendmiddelpunt.nl/

  De Entertainmentkoning

  Wil jij een complete DJ-booth? Dat kan! Dj Bertil draait allerlei muzieksoorten. Van rock&roll tot reggae en van R&B tot salsa. Een DJ booth inclusief licht en geluid.

  10. dj bruiloft 1 van 1

  http://www.deentertainmentkoning.nl

  Trouwfluitist Paul Smithuis

  TROUWFLUITIST

  Tijdens de huwelijksdag is fluitist Paul Smithuis op verschillende manieren in te zetten. Denk daarbij aan ceremonie, diner of receptie. Maar ook de muzikale begeleiding tijdens de inloop van een avondfeest of jammen met een DJ behoren tot de mogelijkheden.

  Paul speelt doorgaans solo, met of zonder achtergrondbegeleiding. Ook combinaties met andere live instrumenten en/of vocalisten zijn mogelijk Door het gebruik van diverse geluidssystemen heeft Paul geen beperking m.b.t. de locatie. Ook op plaatsen zonder stroom kan een optreden worden verzorgd door het gebruik van een hoogwaardige mobiele speaker. Paul is te boeken in zowel Nederland als daarbuiten.

    fluitist

   https://www.paulsmithuis.com/

   

  Photo 4 you

  HUWELIJKSFOTOGRAFIE

  Miranda Ligtvoet maakt spontane en verassende foto’s. Een persoonlijke benadering en verassende spontane fotografie. Zij neemt ruim de tijd voor een trouwreportage.

  photoforyou

  http://www.photo4you.nl/

  Photos4ever

  HUWLIJKSFOTOGRAFIE

  Simon Meindertsma – Professioneel-Innovatief-Betrouwbaar

  Het creëren van opmerkelijke en memorable reportages, verteld in een mooi vormgegeven album.

  Opgericht in 2007, vanaf dat moment een snel groeiend bedrijf met veel aanvragen voor reportages door heel Nederland. De speciale en aparte reportages, zijn dan ook erkend in het behalen van Awards.
  In 2008 & 2009 werd Simon genomineerd voor de BFA Award en in 2011 werd hij Winnaar van de BFA Award.

  11. fotograaf bruiloft weddingforyou1 van 1

  http://www.photos4ever.nl

  Nozili

  BLOEMIST

  Nozili heeft een groot assortiment bijzondere bloemen, waaronder de vele soorten prachtige Ecaudor rozen. Beleef de fraaie vormen, de weelderige kleuren en de tintelende geuren van onze bloemen. Laat je door Nozili inspireren door de bloemen met een eigen karakter die door ons worden samengebracht tot een boeket met zeggingskracht.

  Verwen je bloemen en planten met diverse mooie vazen, glasobjecten en potten. Ook voor buiten hebben we een gevarieerd assortiment van beplanting.

  7 bloemen bruiloft

  http://www.nozili.nl/?de_artikelen:bloemen

  Wil je gelijk een afspraak maken voor je bruidsmake-up en haarstyling?

  Redactie: www.contentgarden.nl

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.