• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Bruidsmake-up op locatie, wil jij er ook fantastisch uitzien op je weddingday?

  Bruidsmake up en haarstyling op locatie

  Bruidsmake-up op locatie, wil jij er ook fantastisch uitzien op je weddingday?

   

  De bruid van vandaag

  De bruid van vandaag is voor mij heel bijzonder. Wij zijn al vanaf onze studententijd vriendinnen. We hebben ook een tijdje samen in een studentenhuis gewoond. Daardoor kennen we elkaar door en door. We hebben elkaar meegemaakt mèt vriend, single, in de ochtend, tijdens de afwas en met leuke gesprekken in de avond. Sinds drie jaar heeft mijn lieve vriendin een vriend. En ik vind het zo leuk om te zien hoe gelukkig ze samen zijn. 29 april was het dan zover en gingen ze trouwen!

  Niet in Nederland maar op de Seychellen. Wauw, wat een droomlokatie!

  Ik verzorgde een paar weken later voor haar bruiloftsfeest haar haar en make-up. Maar op de dag zelf kreeg ze van mij een stappenplan om het zelf te kunnen doen. Ze had wat make-up gekocht om het zelf voor elkaar te krijgen. In de Seychellen heeft iemand haar toch nog even kunnen helpen, wat door de zenuwen ook beter was.

  Bruidsmake up en haarstyling utrecht1

   Wat een plaatje!

  Hoe gaat een proefsessie haarstyling en visagie in zijn werk?

  De proefsessie vond plaats in mijn foto- en make-upstudio aan het Hooghiemstraplein 159, naast het Griftpark, een fijne plek om mensen te ontvangen. Het ligt centraal en is een heerlijke ruimte voor proefsessies en ook voor ontvangst van grote groepen. Doordeweeks zit er een receptioniste --wat een luxe-- en in het weekend zal ik de deur voor je openen;-). De proefsessie hebben we ruim van tevoren gepland en wel op zondag 7 februari. Ik werk niet vaak op zondag. Maar af en toe maak ik daarop een uitzondering.

   Bruidsmake up en haarstyling

  Voor foto

  Welke stijl wil deze bruid?

  Tijdens de proefsessie hebben we goed gekeken wat bij de bruid-to-be past. Wat vindt ze mooi, naturel of juist wat gewaagder? Ook qua kapsel is het nog even puzzelen. Het is een bijzondere dag dus dan wil je ook iets wat goed bij je past. Eigenlijk wilde de bruid nog naar de kapper om haar haar te knippen. Lengte is juist erg belangrijk bij het opsteken van een kapsel. Hoe langer hoe beter, en daarom heb ik geadviseerd om het niet meer van tevoren te laten knippen.

  Ze wil nog wel wat lichter haar en daarom laat ze nog wel high lights zetten. Ze wil dat het gezien wordt en daarom heeft ze door haar hele haar wat dikkere en dunnere highlights laten plaatsen. Dit zijn de foto’s van de proefsessie. Op de dag zelf vind ik het zelfs nog mooier geworden. Wat voller en ook dus net wat langer. Eén kant naar voren staat zo mooi!

   Bruidsmake up en haarstyling utrecht

   

   De dag van de bruiloft: een stralende bruid!

  Afgelopen zaterdag 14 mei was het dan zover. Ik merkte dat ik zelf ook best zenuwachtig was. Natuurlijk ben ik altijd benieuwd hoe het uitpakt met de bruidsmake-up en het bruidskapsel maar nu was het voor iemand die me zo dierbaar is ... Ik merkte dat ik het ook zelf ook spannend vond. Gelukkig had ik voldoende tijd ingepland en zijn bruid en bruidegom geen ochtendmensen, haha. Ik stond om 11 uur bij hen op de stoep. Voor de bruiloft had de bruid idd ook nog lichte high lights laten zetten. Op de dag zelf heb ik extra volume gecreëerd door clip-in extensions toe te voegen, die we bij een kapperszaak samen hadden uitgezocht.

   

              1. bruidsvisagie                                         bruid make up                           

  bruidsmake up op locatie         bruidsmake up utrecht

  Ook zo benieuwd naar de foto’s van de fotograaf? Leonard Waldpot heeft op de dag in Nederland foto’s gemaakt. http://leonardwalpot.nl/

  Het was echt een topdag en een topfeest en ik wens het bruidspaar alle liefde en geluk, die zij zich maar kunnen wensen!

  Vrijblijvend meer informatie voor een proefsessie voor een bruidsmake-up en haarstyling?

   ReReview bruidsmake-up en haarstyling

  Superblij ben ik dat ik voor Kimagestyle heb gekozen voor mijn bruidsmake-up en bruidskapsel. Kim is al jaren een heel goede vriendin van mij, dus het was heel fijn om m’n haar en make-up door Kim te laten doen. We zijn eerst in het buitenland getrouwd en een paar weken daarna hebben we in Nederland ons bruiloftsfeest gegeven. Kim heeft in februari al mijn proefmake-up en proefkapsel gedaan. Kim is erg professioneel in haar werkzaamheden; ze kan goed inschatten wat precies bij je past en hierover advies geven. Ik was erg blij met het resultaat! Kim heeft ook nog advies gegeven door make-up aan te raden welke ik mee kon nemen naar het buitenland (de Seychellen). Door een goede handleiding van Kim kon ik mijzelf, met een klein beetje hulp, opmaken. Ik was erg blij met het resultaat en het bleef de hele dag zitten, zelfs in de brandende Seychelse zon!

  Op 14 mei was ons bruiloftsfeest in Nederland, Montfoort. De dag begon niet zo vroeg, dus Kim was rond 11 uur bij ons. Kim begon eerst met opmaken, en daarna deed ze mijn haar. Ik vond het zelf best wel spannend, maar Kim was echt ontspannen en zorgde ervoor dat ik ook relaxed kon zijn. Ik ben echt super blij met hoe Kim mij heeft opgemaakt en mijn kapsel heeft verzorgd. Mijn man vond mij er ook erg mooi uitzien. Bovendien heeft de make-up en het kapsel de hele dag goed gezeten.

  Als je op zoek bent naar een bruidsvisagiste die professioneel te werk gaat én zorgt voor een ontspannen sfeer, dan ben je bij Kimagestyle aan het juiste adres!

  Kim, superbedankt!

  Bewaren

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.