• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Orde in je garderobe? Weet wat bij je past!

  garderobecheck utrecht

   

  Orde in je garderobe - Weet jij wat je aan wil trekken elke dag?

  Elke dag opstaan en weten wat je aan wil trekken, omdat het bij je past en jij je er stralend in voelt, hoe fijn is dat?

  Afgelopen weekend weer een leuke garderobecheck gedaan bij iemand thuis. Ik was twee maanden geleden al bij haar langs geweest om haar garderobe te checken aan de hand van een online ‘orde in je garderobe’ training die ik had gegeven via Femcademy.

  Femcademy is een vrouwennetwerk dat laagdrempelig online trainingen geeft om elkaar verder te helpen en natuurlijk van elkaar te leren. Superleuk dat hier ook real life opdrachten uitkomen?.

  Garderobecheck 1.0

  In mei heb ik haar garderobe bekeken om haar kleding te ordenen. Ik keek in haar kledingkast en ik zag sowieso dat ze veel kleding had. Allereest heb ik duidelijk besproken wat ze wel of niet wil en wat echt bij haar past. Ook heeft ze een stylenaam bepaald en hebben we besproken wat ze nu van haar garderobe vindt.

  Ik ben begonnen bij haar sieraden omdat ze vooral veel meer wilde combineren met details en accessoires. Hierbij zag ik dat ze het moeilijk vond om kleding weg te gooien. Hier hebben veel mensen last van merk ik. Als iets nog goed is, waarom zou je het dan weg doen? Maar toch is het zo fijn om overzicht te hebben. Overzicht in de spullen die je hebt en de spullen waar je echt nog blij van wordt.

  We hebben veel geordend en vervolgens zijn we met haar zomergarderobe aan de slag gegaan. We hebben van de leukste items meer dan 10 outfits gemaakt waar ze erg blij van wordt.

   

  review kimagestyle

   

  Garderobecheck 2.0

  Ze had gevraagd om afgelopen weekend weer langs te komen om haar najaar/winter garderobe te ordenen. Wat ik merkte is dat ze nu weer veel kleding had aangeschaft. We hebben samen bedacht om de helft van haar kleding even niet in haar kledingkast te plaatsen maar alleen mooie outfits die ik voor haar heb samengesteld. Zo heeft zij dagelijks overzicht en kan ze over een tijdje de andere helft van haar kleding weer tevoorschijn toveren en voelt deze kleding weer als nieuw.

   

  wardrobe styling utrecht

  styliste garderobe utrecht

  garderobecheck utrecht styliste

  Ik ben Kim, ik heb een technische textielachtergrond waardoor ik veel stoffenkennis heb. Verder heb ik fashion/design gestudeerd in Denemarken en zie ik heel snel wat er mooi is voor jou. Ik heb ruime ervaring in kledingwinkels en heb echt een passie voor mooie kleding en stoffen.

  kim kimagestlye 1

   

  Wil jij ook eens styling of shopadvies? Klik dan hier

  Mijn doel? Jouw meer laten stralen!

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.