woensdag, 21 oktober 2020 14:38

Dankbaarheid, ben jij dankbaar voor de kleine dingen in je leven?

Beoordeel dit item
(4 stemmen)

 

2. traject straal hartje

 

Op sommige momenten in je leven voel je je even wat minder. Je leven gaat met ups & downs daardoor voel jij in op bepaalde momenten ook super gelukkig en op sommige moment diep bedroefd. Dit zogenoemde contrast van mindere en goede momenten is nodig om dit geluk te ervaren.

Ups & downs

Vele jaren geleden super veel last gehad van eczeem in mijn gezicht. Ik heb even een tijdje niet meer gewerkt en wilde eigenlijk vrij weinig doen. Ik voelde mij belabberd en dit zag je ook terug in de spiegel. Ik voelde mij zo slecht dat ik alleen nog maar aan negatieve dingen kon denken.

In die periode heb ik veel tijd genomen voor mijzelf en ben ik met dankbaarheid aan de slag gegaan. Toevallig heb ik hier ook weer meer over geleerd in de cursus positieve psychologie die ik tijdens de corona periode heb gevolgd.

Dankbaarheid

Dankbaarheid is de makkelijkste emotie die je kunt gaan toepassen om je weer gelukkiger te gaan voelen.

Doordat ik steeds dankbaarder werd voor kleine dingen in mijn leven ben ik er toen weer helemaal bovenop gekomen. Ik heb meerdere dingen geprobeerd om mij weer goed te voelen maar wat ik wel wist ik dat ik moest werken aan mijn mindset. Ok mijn huid zag er in de spiegel niet zo uit zoals ik wilde. Maar wat had ik wel?

Dankbaarheid is de makkelijkste emotie die je je zelf kunt aanleren waardoor je ook veranderd. Dit word super mooi beschreven in het boek ‘Secret de Magic’. Het klinkt allemaal wat Amerikaans en spiritueel als je dit niet gewend bent. Ik ben eigenlijk al mijn hele leven in dit genre boeken aan het lezen dus ik ben het wel gewend?. Maar stel jij bevind je op dit moment in zo’n situatie dan raad ik dit boek echt aan!

 

 

Ik ben nog voor zoveel dankbaar:

hartje Dankbaar voor mijn mooie huid

hartje  Dankbaar voor mijn ogen

hartje  Dankbaar voor mijn gezonde lichaam

hartje Dankbaar voor mijn vriendinnen

hartje  Dankbaar voor alle mensen om mij heen

hartje  Dankbaar voor het kopje koffie wat ik nu aan het drinken ben?

 

En ga zo naar maar even door!

 

Wil jij dankbaarheid echt masteren? Koop het boek hier

 

 

 

Wil je een ebook downloaden en direct meer gaan stralen?

Laatst aangepast op zaterdag, 12 december 2020 14:16

Laat een reactie achter

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

 

 

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy

Login