• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Nanoring extensions, hoe werkt dat nou?

   nanoring extensions

   

  Wow wat een fijn gevoel. Een volle bos haar van kwaliteitshaar en natuurlijk valt.

  Een kapsel die mooi langs je gezicht valt met lengte op de manier dat jij ervoor zou kiezen, niet hoe het natuurlijk groeit.

   Mijn haar heeft nooit hard gegroeid en daarom ben ik sinds kort echt fan van deze techniek van extensions zetten!

  Ik heb allerlei technieken geprobeerd zoals wax, microring en weave en daarom weet ik dat ik dit de fijnste techniek vind.

  Deze techniek voel je amper, en mijn eigen haar blijft mooi.

  kim van dijk kimagestyle

  Nanoring

  Wat is een nanoring nou eigenlijk?

  Het is een heel klein ringetje en ik gebruik ringetjes met een siliconen laagje waardoor het plukje haar goed beschermt word.

  Het plukje van het eigen haar gepakt, waar een ringetje omheen gaat door middel van een speciaal tangetje. Hier wordt een i-tip plukje bij ingestopt en het ringetje wordt dichtgeknepen.

  Het is niet schadelijk voor je eigen haar mits je het zelf goed verzorgd!

  Wat is het verschil tussen nano-ring extensions en micro-ring extensions?

  Nanorings zijn nog kleiner dan microrings waardoor de minder snel zichtbaar zijn. Microring extensions zijn groter waardoor het ook sneller zichtbaar is.

  De nano techniek is de meest natuurlijke manier van extensions zetten en daarom ben ik er ook fan van!

  Houdbaarheid nanoring extensions

  Aangezien je eigen haar 1-1,5 cm per maand groeit, gaan de extensions steeds lager hangen. Een mens verliest gemiddeld tussen de 100-150 haren per dag.

  Daardoor gaan de extensions op steeds dunnere plukjes hangen. Kijk naar de haargroei van je haar en kies een periode tussen de 4-8 weken.

  De haren die bovenaan de bondings uitvallen blijven daar zitten en gaan op een geven moment klitten. Hoe langer je wacht hoe moeilijker de klitten te verwijderen zijn.

  Als je het humanhair goed verzorgd kun je het ook een lange tijd gebruiken. Zo betaal je op het begin je eigen haar en voor het inzetten.

  Vervolgens betaal je alleen elke 6- 12 weken voor het herplaatsen.

  De nanoring haarextensions zijn 100% echt haar dus je kan het haar gewoon föhnen, krullen en stylen. Wel kun je het beste kiezen voor de laagste stand van je styletangen. Verzorg het met zorg!

  Werkwijze

  1. Kennismaking

  We kijken naar je haarkleur wat je het liefst wilt aan de hand van een kleurenring. Je kunt ook een aantal verschillende kleuren kiezen. Wanneer het haar binnen is kunnen we een afspraak maken voor het inzetten van het haar.

  WIl jij meer info en overleggen of dit wat voor jou is?

  Als je liever wat sneller een nieuw kapsel wilt kunnen wij ook via de app overleggen welke kleuren en kwaliteit jij wilt bestellen.

  1. Inzetten

  Wanneer het haar binnen is kom je langs om het te laten zetten en zal ik het mooi bijpunten. Wanneer je komt voor het zetten is het handig om je haar te hebben gewassen zonder cremespoeling of conditioner of een masker. Het moet vooral schoon en droog zijn zodat de extensions goed blijven zitten.

  Het zetten is een kostbaar werkje maar dan heb je ook wat! Duur circa 3 uur.

  1. Herplaatsen

  Stel het bevalt kun je na 6-12 weken langskomen om de extensions te laten herplaatsen. Liever te snel dan te laat. Na een tijdje ga je het zien doordat je haar groeit, ook kan het zijn dat je wat klitten krijgt dus verzorg het goed en borstel het dagelijks voorzichtig.

  Lengte of alleen volume?

  Je kunt ervoor kiezen om echt extra lengte bij je kapsel te willen of bijvoorbeeld alleen wat extra volume. Zo kun je ook al vanaf circa 50 plukjes een mooie opvulling hebben in je kapsel.

   1. volume nanoextensions

  Verzorging nanoring extensions

  Het beste kun je het haar niet dagelijks wassen. Als je het hebt gewassen kun je het beste je haar gelijk drogen met een fohne. Wanneer het nanowaxje nat blijft kan deze eruit glijden.

  Verder is het handig om regelmatig een masker of extra behandeling te kiezen speciaal voor haarextensions. Zo houd je het haar mooi glanzend en ziet het er gezond uit!

  Het is ook handig om een borstel aan te schaffen speciaal voor haarextensions en is het verstandig om wat voorzichtiger te borstelen met een extension borstel.

  Verzorg je haar goed. Als je niet houd van werk aan je haar kun je beter niet kiezen voor extensions. Je moet er echt wat voor over hebben om je kapsel met extensions er mooi te laten uitzien en het mooi te houden.

  Zorg ervoor dat je het niet te vaak wast, regelmatig een masker gebruikt en rustig en zorgvuldig kamt zodat de bovenkantjes niet aan elkaar gaan klitten en je eigen haar gezond blijft.

  vijfsterren nano extensions

  Wil jij een afspraak maken voor een kennismaking?

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.