• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Een AHA exfoliant, wat doet het en maakt het je huid stralender?

  Stralen advies huid en make up utrecht kl 3

  Ken je het gevoel dat je huid er wat grauwer uitziet? Niet stralend?

  Meer oneffenheden en alsof er eens flink gescrubd moet worden?

  Dit gevoel ken ik en daarom ben ik blij dat ik een exfoliant heb ontdekt die mij hiervan afhelpt. Een stralende en glanzende huid waar je blij van wordt!

   

  Een beauty product die echt verschil maakt

  Sinds een aantal jaren ben ik helemaal fan van een AHA exfoliant van Paula’s Choice.

  Wat doet het nu en waarom is het zo belangrijk?

   

  Het verschil tussen een scrub en een exfoliant

  Een scrub heeft vaak korrels, de ene scrub heeft wat grovere korrels dan de andere.

  Het verwijdert de dode huidcellen maar kan ook de laag eronder irriteren.

  Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Een exfoliant zorgt er ook voor dat de dode huidcellen worden verwijderd maar dan in een lotion textuur zonder korrels.

   

  Wat zegt deze term? AHA?

  Alpha Hydroxy Acid. Het is een glycolzuur vorm en deze stof heeft onder andere een positieve invloed op pigment, veroudering en een droge huid en valt onder de groep fruitzuren.

  AHA-exfolianten zijn in water oplosbaar en werken vooral op het huidoppervlak. Ze zijn daarom met name geschikt voor een normale tot droge huid met tekenen van zonneschade.

  Ze helpen de huid om de vochtbalans op peil te houden.  Er is wetenschappelijk bewezen dat AHA-exfolianten zichtbaar tekenen van zonneschade verminderen, inclusief rimpels.

   

  Stralen advies huid en make up utrecht kl 1

  Hoe te gebruiken?

  Per huid en persoon is dit product verschillend te gebruiken. Het is vooral fijn als je een droge-normale huid hebt.

  Ik gebruik het een aantal keer per week en wissel af met een sterkere treatment met 10% AHA. Een hogere concentratie van dit zuur kan helpen het collageen en elastinevorming te stimuleren waardoor je huid dus verstevigt en rimpels verminderen.

  Je kunt ook allereerst beginnen met 1 keer per week en kijken hoe je huid erop reageert. Wat wel handig is om te weten is dat je na het gebruik sneller verbrand in de zon dus let hier goed op. Smeer een goede zonnefactor na het gebruik van een AHA gel of lotion.

   

  Stralen advies huid en make up utrecht kl 2

  Wil jij een make-up en huidverzorging advies? Of wil je overal meer stralen? Neem dan contact op met mij!

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.