maandag, 26 oktober 2020 10:49

Jezelf mooi voelen van binnen & van buiten! Wil jij dat ook?

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

stralen training zelfliefde

 

Jezelf mooi voelen van binnen & van buiten wie wil dat nou niet?

Ik ben erg geïnteresseerd geraakt in mindset en gedachtegangen. Je kunt zóveel veranderen aan jezelf als je oude patronen doorbreekt doordat je anders gaat denken, je hierdoor anders voelt en daardoor andere keuzes maakt die tot andere acties leiden.

De kern van iemands bestaan, de bron met alle gedachtes en overtuigingen die in je leven jou tot jou hebben gevormd!

Vaak als ik vrouwen heb geadviseerd over make-up, kleur en kleding willen ze het advies in de kern wel aannemen, maar het voelen is toch een ander verhaal.

Je kunt wel een mooi jurkje aantrekken maar wat voel je erbij?

Voel jij je niet stralend genoeg?

Het heeft soms te maken met je gewicht, soms met je kapsel, soms gewoon omdat je niet lekker in je vel zit. En alles begint toch bij dat stukje mindset waardoor je je mooier voelt en dit dan ook kan uitstralen.

Body

De eén die overgewicht heeft, voelt zich nog steeds stralend de ander denkt gelukkig te zijn als het streefgewicht is bereikt. Maar hoe werkt dit nou? Iedereen die weleens een dieet heeft gevolgd weet dat het eigenlijk niet werkt. Na het stoppen van het dieet vliegen de kilo’s er weer aan. Hoe kun je nou eens echt wezenlijk verandering aanbrengen in je leven?

Niet alleen in je gewicht maar ook in je uitstraling?

Dit begint allemaal in je mind, in de basis.

 kim 2020

Mind

Nadat ik een cursus positieve psychologie heb gedaan en na vele jaren ervaring door te kijken naar iedereen die ik de laatste tien jaar heb geholpen, ben ik erachter gekomen dat ja echt elke vrouw onzekere momenten kent. Echt elke vrouw en dit is niet erg zolang je er niet elke dag last van hebt.

Hoe vaak heb jij last van onzekere momenten?

photo 1583496683998 4233f44fc5c5

Patronen doorbreken

Heb jij hier nu wel elke dag last van en wil je uit dit patroon losbreken? Wil je echt voor jezelf gaan staan?

Begin dit jaar heb ik de online training ‘Weightloss mastery’ gevolgd en dit heb ik eigenlijk aan vrijwel niemand verteld. Misschien schaamde ik mij ervoor dat het nooit lukte, misschien omdat ik niet de dikste ben en toch ook wel zelf vond dat ik die laatste kilo’s kwijt moest kunnen raken. Toch is het net als met afvallen en veel in het leven een mindset shift.

Een nieuw verhaal aan jezelf vertellen waardoor dingen WEL lukken.

Doordat je je anders voelt, ga je andere acties nemen daar gaat het natuurlijk ook om, dat je het ook daadwerkelijk gaat doen. Eindelijk ben ik op mijn streefgewicht en eindelijk doe ik meer en meer waar ik gelukkig van word.

Wat is ‘Weightloss mastery’?

Dit is een online training waarbij je in acht weken leert om anders over eten te denken, anders leert denken over diëten en voeding. Het heeft allemaal te maken met zelfliefde. Je goed voeden omdat je jezelf goed wil verzorgen. Je wil je voeden op een manier die je voldoende energie geeft en daardoor niet meer eet voor de gezelligheid of omdat het ‘moet’ of erbij hoort, wat vooral door anderen wordt opgelegd. Het gaat erom dat jij weet wat je wilt en je je daar ook echt aan gaat houden. Een mindset shift die nodig is voor verandering. Je kunt dit programma volgen en daarna nooit meer een dieet volgen. Het is echt een liftestyle- en mindsetshift.

Zelfliefde & uitstraling

Dit jaar heb ik online een zesweekse zelfliefde- en stylingboost gemaakt voor mensen die zichzelf meer willen liefhebben, dit ook meer willen voelen en ook willen uitstralen.

Dit niet alleen van binnen willen voelen, maar ook kunnen uitstralen aan de buitenkant.

Met de buitenkant bedoel ik dan je style, je kledingstyle, de kleuren en pasvormen die echt bij  je passen.

Welke kleding past echt bij je?

Welke kleuren passen echt bij je? Hoe kan jij echt stralen van binnen omdat je jezelf meer accepteert, jezelf mooier voelt, maar ook door te kijken naar de mensen om je heen. Hoe verbonden jij je voelt en te kijken naar je waarden. Hoe koop jij kleding en hoe ga jij aan de slag met je kleding, kleur en uitstraling?

photo 1586345329539 39ee84eb7a0d

Gun jij jezelf mooie kleding en waar wordt jij nu echt blij van?

Nu heb ik een actie waarbij je bij de online training ‘Weightloss masteryTraject Straal online cadeau krijgt. Gratis!

Dus twee online trainingen voor de prijs van één.

Wil jij dit echt?

Klik dan op deze link om de online cursus ‘weightloss mastery’ aan te vragen en stuur mij daarna een mailtje waarna je het Traject STRAAL online gratis ontvangt.

Ga helemaal stralen, van binnen & van buiten!

Meldt je hieraan bij Weightloss Mastery

 

Wil je het ebook downloaden '5 manieren om je direct stralender te voelen?'

Laatst aangepast op maandag, 26 oktober 2020 11:46

Laat een reactie achter

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

 

 

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy

Login