woensdag, 17 augustus 2016 10:03

Een stralende huid? Makkelijker gezegd dan gedaan! Deel 3

Beoordeel dit item
(12 stemmen)

Een stralende huid? Makkelijker gezegd dan gedaan! Deel 3

Hieronder een persoonlijke blog over mijn huid. Ik neem jullie graag mee in mijn zoektocht naar een stralende huid. In deel 1 heb ik besproken dat ik last heb van eczeem en verschillende producten van de dokter heb geprobeerd, helaas zonder resultaat. In deel 2 besprak ik verschillende producten die ik heb geprobeerd om schilfers en roodheid om mijn neus rustig te krijgen. En nu heb ik het resultaat dat ik niet had verwacht…

Vorige week ben ik een week logeerde ik bij een vriendin die 2 nieuwe katjes heeft waar ik oppasmoeder van ben;). Aangezien ze vakantie had en ik regelmatig thuis kan werken ben ik bij haar gaan wonen. En ze heeft een bad! Heerlijk relaxt vind ik dat. In de ochtend en/of avond even lekker badderen, daar word ik altijd erg relaxt van. Toen ik nog bij mijn ouders woonde deed ik dit ook altijd 3 keer per week.

kat selfie

Hij wilde niet op de foto;)

Het bad als een behandeling?

Ik vond het moeilijk te geloven maar ik ben hier nu elke dag heerlijk lang in bad geweest en mijn eczeem is al veel minder geworden!

Reinigingsproducten van de Body Shop

huidverzorgingsproducten eczeem huid 5

 

1. kim huid 2

Mijn huid 17-8-2016 zonder foundation, het is nog niet over maar wel al veel minder!

 

 Eczeem behandeling

In het NRC las ik een wetenschapsbijlage dat eczeem met groot succes behandeld wordt door mensen iedere dag een warm bad van tenminste 20 minuten te laten nemen.

Het bad werkt zo goed omdat bij mensen met eczeem en psoriasis de barrièrefunctie van de huid is verstoord. Die is daardoor ernstig uitgedroogd. Tijdens het bad kan de hoornhuid wel tot drievoudig zijn volume aan water opnemen. Door de huid daarna niet af te drogen maar meteen in te zalven blijft het water in de huid (water kan niet door olie heen). Doordat de schilfers zijn weg geweekt, kan een eventuele ontstekingsremmer in de zalf ook dieper in de huid doordringen.

‘De Amerikanen zeggen dat douchen niet werkt. Veel zeep gebruiken, of zwemmen in een zwembad is nog slechter door het chloor in het water.’

 

Weken en smeren hel 57311a

 

Shea butter

Shea butter is een veelzijdige boter die wordt gewonnen uit de noten van de Karité boom, groeiend in de Afrikaanse Savanne.

huidverzorging stralende huid shea butter


De Karitéboom wordt ook wel de “Boom des Levens” genoemd, want bijna alle delen van de boom hebben bijzondere eigenschappen..

De shea butter van Naturel Heroes is:

 • 100% Biologisch Gecertificeerd
 • Bevat slechts één ingrediënt
 • Dus vrij van synthetische geur-, kleur-, of conserveringsmiddelen 
 • Helpt bij verschillende huidaandoeningen
 • Biedt bescherming tegen de zon
 • Bevordert de haargroei en kwaliteit

Nu ga ik na deze week badderen en de SHEA BUTTER op de echt droge plekjes die ik nog heb.

Hopelijk blijft mijn huid zo mooi!:)

 

Hebben jullie ervaring met Naturel Heroes? Leave a comment!!

Een visagie workshop volgen?

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Laatst aangepast op dinsdag, 01 november 2016 15:42

3 reacties

 • Reactielink Kimagestyle dinsdag, 23 augustus 2016 21:46 Geplaatst door Kimagestyle

  Hi Roos, Ja inderdaad het is wel weer wat roder dan toen ik elke dag in bad ging helaas! Ja Naturel Heroes is allemaal natuurlijk!

 • Reactielink donderdag, 18 augustus 2016 15:12 Geplaatst door Roos

  Super interessant! Ik ben benieuwd of het zo blijft verbeteren wanneer je het bad weer inruilt voor de douche :) Naturel heroes ken ik nog niet. Ik ga eens kijken wat voor producten ze allemaal hebben :) Allemaal natuurlijke producten neem ik aan?;)

 • Reactielink woensdag, 17 augustus 2016 19:24 Geplaatst door Lieve

  Wat interessant dat je ons op de hoogte houdt. Goede tips ook!

Laat een reactie achter

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

 

 

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy

Login