• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  De 5 beste en orgineelste sinterklaas cadeautips! Met inspiratie van de Le Bazarre in Utrecht.

  Le Bazarre Neude 12 11 2016 12

  De 5 beste en orgineelste sinterklaas cadeautips! Met inspiratie van de Le Bazarre in Utrecht.

  12 november 2016 was er in Utrecht Le Bazarre op het Neude georganiseerd, daar kwam ik even langs en zag ik weer allemaal leuke en unieke bedrijven. Dit inspireerde mij tot leuke ideeën voor een cadeautje van de Sint.

   

  Le Bazarre Neude 12 11 2016 14

  #1 Mevrouw Pak

  Mevrouw pak verkoopt sieraden en schilderijen. Mevrouw Pak maakt al haar sieraden zelf, ze maakt veel gebruik van halfedelstenen en er is dus geen paar hetzelfde.

  Ook heeft ze een Bed and Breakfast. Haar B&B in het museumkwartier heeft een eigen opgang en is gesitueerd boven een winkel op de eerste en tweede verdieping van een mooi oud pandje uit ± 1860. De Bed and Breakfast op de eerste verdieping heeft een woonkamer met een open keuken van en is van alle gemakken voorzien. Heeft zicht op de straat, een comfortabele zit(slaap)bank en televisie. Dus mevrouw Pak levert zelfs 3 cadeau ideeën op om weg te geven: een origineel sieraad, een schilderij of een nachtje in de B&B!

  www.mevrouwpak.nl

   Le Bazarre Neude 12 11 2016 11

  #2 Sieraden met een diepere betekenis van Juni Moon

  Het is heerlijk om te shoppen voor sieraden. Hoe leuk is het dan als je iets moois kan dragen dat op een dieper niveau ook nog eens een fijne energie met zich meedraagt. Dit is de insteek achter Juni Moon. In deze webshop vind je uitsluitend sieraden die natuurlijke mineralen bevatten. Iedere mineraalsoort straalt zijn eigen unieke energie uit, en heeft op verschillende manieren een positieve uitwerking op de drager. 

  Alle sieraden en kralen van Juni Moon zijn met zorg ingekocht. De kwaliteit van de mineralen is een grote prioriteit voor Juni Moon. 

  Le Bazarre Neude 12 11 2016 18

  #3 Sieraden en schoenen Chris van Elzen

  Wauw! De schoenen en sieraden van ontwerper Chris van den Elzen vielen mij erg op!

  Echt een gave minimalistisch moderne stijl. Met hele spannende schoenen die tussen de € 1500,- tot € 2500,- kosten dus dat ligt een beetje aan jullie feestdagen budget;). De sieraden maakt Chris van den Elzen met een knipoog naar de schoencollectie. Deze zijn zeker betaalbaar en dan heb je ook echt een bijzonder sieraad!. Ik houd ervan <3

   Le Bazarre Neude 12 11 2016 19  Le Bazarre Neude 12 11 2016 17

   

   

   

  Le Bazarre Neude 12 11 2016 8

  #4 Interieur accessoires Studio Hamer Haai

  De interieur accessoires van studio hamer haai vielen mij ook echt op! Het reageer buis vaasje heb ik ook meteen gekocht als cadeautje en een vriendin was ook meteen enthousiast en heeft de vaas gekocht. Verder maakt hij mooie lampen en van alles van hout.

   Le Bazarre Neude 12 11 2016 20

  Verkrijgbaar met 1 reageerbuisje of met 3.

  www.studiohamerhaai.nl

  #4 Interieur accessoires Jorine Kets | Oui Online

  Jorine Kets is nog maar net gestart met haar webshop maar de items die ze bij elkaar heeft gekozen spraken mij erg aan.

  Met een studie Allround Styling aan Academie Artemis in Amsterdam ontwikkelde ze haar eigen signature, met een voorliefde voor natuurlijke materialen. De nauwkeurig gekozen items in de webshop laten je interieur samensmelten tot een passend en uniek geheel.

   Le Bazarre Neude 12 11 2016 16Le Bazarre Neude 12 11 2016 15

  #5 Graphic design & more van weareoutofoffice.nl

   

  Le Bazarre Neude 12 11 2016 1Le Bazarre Neude 12 11 2016 2

  Felix van Dam & Winneke de Groot zijn twee grafisch ontwerpers uit Utrecht. Samen runnen ze een studio, waar ze onder meer zeefdrukken en risoprints maken, in een kersenboomgaard net buiten de stad. Hun werk wordt geïnspireerd door rariteiten die ze oppikken en verzamelen tijdens hun reizen rond de wereld. In hun opvallende en kleurrijke werk zoeken ze de grens tussen vorm en functie en tussen figuratief en abstract. Heerlijk abstract en kleurrijk!

  www.weareoutofoffice.nl

  Als je ook nog iets wit zien kun je beter naar hun facebook pagina. Want hun website is outofoffice;)

  https://www.facebook.com/weareoutofoffice

  # TIP

  Of eens iets heel anders cadeau geven? Een unieke beleving in de fotostudio in Utrecht van Kimagestyle.

  ”Mijn visie is dat je met positieve energie alles kunt bereiken. Mijn missie is om iedereen (jong of oud) te laten stralen en een eerste indruk mee te geven waar je U tegen zegt. Verder neem ik graag de tijd voor mensen en houd ik ervan als iemand helemaal blij en zelfverzekerd is aan het eind van mijn advies of dienst!”

  FEESTDAGEN KORTINGSCODE: SINT2016 en ontvang 10% korting op een advies of fotoshoot.

   Vrijgezellenfeest Utrecht Kimagestyle

  moeder en dochter uitje Kimagestyle kl

   Workshop visagie

  Bewaren

  Bewaren

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.