maandag, 31 augustus 2020 15:14

Aziatische schoonheidsidealen, waarom voor de lol een facebikini dragen?

Beoordeel dit item
(1 Stem)

 

witte huidkorean

Het is bijzonder te zien dat de meeste Aziatische mensen zo wit mogelijk willen zijn. Ze doen er daadwerkelijk alles aan om niet bruin te worden. Maar wat is hier de reden van?

Mensen die op het land werken worden bruin en mensen die niet bruin zijn hebben hier personeel voor. Het is iets van oudsher maar nog steeds blijven hangen als het statussymbool en schoonheidsideaal op veel plekken in Azië.

Hierdoor dragen sommige Aziaten op het strand zogeheten facekini’s. Daar is een mondkapje niks bij ?. Gelukkig wel in allerlei dessins.

skin bikini 2 kl

skin bikini kl

Foundation

Vaak toen ik voor huidverzorging- en make-upmerken werkte, werd er ook gevraagd naar de foundationkleur. Ze kochten na welk advies ik ook gaf vervolgens toch altijd de lichtste kleur. Deze waren dan ook bijna altijd uitverkocht. Ze gaan dan in grote getalen op vakantie, maar sparen ervoor en de hele familie wil hetzelfde product.

lancome kl

Foto: Lancome

Skincare reclame

Maar het is ook niet gek als je kijkt naar de reclames die er gemaakt zijn met de mooiste vrouwen die super wit zijn.

Wat vind jij van dit schoonheidsideaal?

estee kl

Wil jij meer leren over huidverzorging en make-up?

Klik dan hier

Laatst aangepast op maandag, 31 augustus 2020 15:27

Laat een reactie achter

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

 

 

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy

Login