Zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsfotoshoot 12 2015 V 4.1Mijn zwangerschapsfotoshoot

Zodra ik in verwachting was wist ik een ding zeker. Ik wilde heel graag mooie professionele  foto’s van mijn eerste zwangerschap laten maken. Afgelopen december was het zover: ik had mijn zwangerschapsfotoshoot! Kijk je mee naar het resultaat?

Ik wilde mijn zwangerschapsfotoshoot door Kimagestyle in Utrecht laten doen.  De fotografe, Kim, is een vriendin van mij en ik ben dol op haar stijl: ingetogen chic en veel zwart wit fotografie. Bovendien heeft Kim een achtergrond in visagie, wat natuurlijk een perfecte combinatie is voor een fotoshoot.

De dag van de zwangerschapsfotoshoot

We planden een datum in haar fotostudio rond mijn 31e week van mijn zwangerschap. Dan zou mijn buik al mooi gegroeid zijn, maar niet – in mijn ogen dan – te groot.  Ik geef toe, ik vond het best spannend, want ik moet soms best wennen aan die grote buik. Dit bleek echt totaal niet nodig. Kim stelde me helemaal op mijn gemak en vroeg me naar mijn wensen, maar had zelf ook veel creatieve ideeën hoe mij te fotograferen. Ik wilde vooral cleane studiofotografie en geen buitenshoot met (de handen van) mijn partner. Van tevoren had Kim mij geadviseerd wat voor soort kleding mee te nemen. Nadat ik met thee en chocolaatjes (niet helemaal model-ish) werd ontvangen deed ze mijn haar en make-up. Ook hier kon ik weer aangeven wat ik wel of niet mooi vond, of ik kon het helemaal aan haar overlaten. Ik koos voor een naturelle look en een iets heftigere look. Nadat ik volledig gestyled was kon de shoot beginnen…

En na een ochtend ‘hard’ werken (en gezellig theedrinken) konden we zeggen: it’s a wrap. Een kleine impressie vind je hieronder. We hebben overigens ook wat blotere foto’s gemaakt (die echt prachtig zijn en waar vriendlief verliefd op is), maar die vind je alleen in mijn slaapkamer terug ;).

 Zwangerschapsfotoshoot 12 2015 V 10.2 klein

Zwangerschapsfotoshoot 12 2015 V 1 klein

 Zwangerschapsfotoshoot 12 2015 V 15 klein

Wil je ook graag een zwangerschapsfotoshoot? Neem dan contact op.

Bewaren

Bewaren

1000 Resterende tekens


Contact

Wil jij iets vragen?
 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.