• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Wie ben ik?

  Wie ben ik?

  Alweer 11 jaar werk ik voor mijn bedrijf KIMAGESTYLE met veel plezier en ook met struggles.
  Ik kom mijzelf nog elke keer tegen. Op het gebied van zichtbaar zijn maar ook beperkende overtuigingen die niemand verder helpen.
  Verder heb ik al super veel mensen geholpen waar ik echt heel dankbaar voor ben. Mijn weg was omslachtig maar hierdoor heb ik zeker veel gezien en gedaan.


  Vanuit een technische textielopleiding waar ik ook een tijdje voor in Denemarken heb gewoond. Daar gekeken of kleding ontwerpen wat voor mij is. Ik houd van kleding en vooral het totaalplaatje. Van iemand omtoveren van een basis outfitje naar een vamp, waarbij de mooiste kleding, make-up, en hairstyling hoort. Daarna dit vervolgens vastleggen in een studio, op je mooiste manier.

   

  Glamouros & stralend.


  Ik vind dit echt super om te doen. Maar ook belangrijk vind ik dus hoe iemand zich hierbij voelt.

  Je kunt jezelf wel een leuk jurkje aantrekken maar als je er niks bij uitstraalt heeft het nog geen zin.
  Verder style ik bruiden op hun mooiste dag. Ervaring in de bruidsbranche heb ik opgedaan met de verkoop van bruidsjurken. Daarna heb ik een visagie-opleiding gevolgd.

  Ik heb freelance voor veel make-up merken gewerkt o.a. voor Bobbi Brown, Nars Cosmetics en Chanel.


  Ik gun het iedereen om te stralen, dat je zelfverzekerd en blij bent met jezelf en hier help ik je graag bij!

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.