• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Visagie op locatie voor video studio’s

  Visagie op locatie voor video studio’s

  De laatste tijd word ik vaak gevraagd om visagie op locatie te verzorgen. Voornamelijk voor film/video visagie omdat veel meer bedrijven zich online willen laten zien.

  Veel congressen die normaal gesproken live plaatsvinden worden nu wel live opgenomen en uitgezonden. Er kijken veel mensen mee en daarom is het belangrijk dat jij er goed uitziet!

  Wil jij je bedrijf meer online laten zien en een visagiste inhuren?

  Studiolampen

  Zorg dat je niet teveel glimt!

  De lampen in een studio kunnen je vaak erg laten glimmen. Dit is te vermijden door de huid goed te matteren met de juiste producten. Niet alleen voor dames maar zeker ook voor heren is dit essentieel. Je wilt er representatief en professioneel uitzien en dit geldt dus ook voor je uitstraling. Jij wilt stralen en er mooi en verzorgd uitzien ook op beeld.

  Producten

  Het gebruik van de juiste producten is van belang!

  Een aardige hoeveelheid producten voor elke huidtype en elke leeftijd. Omdat ieder persoon en elke huid anders is vraagt dit ook om een andere aanpak.

  Om donkere kringen te maskeren en je ogen mooi te laten stralen zijn er verschillende producten die opgebracht kunnen worden.

  Met 11 jaar ervaring heb ik voldoende producten om te weten wat bij je past. 

  Wil jij als bedrijf dat ik langs kom? Laat dan weten over hoeveel sprekers het gaat. Man of vrouw, dan kan ik kijken in hoeveel tijd ik dit voor jouw bedrijf kan realiseren.

  Wil jij je bedrijf meer online laten zien en een visagiste inhuren?

  Samenwerkingen

  AVEX international

  Super fijn om met leuke bedrijven samen te werken zoals AVEX International, een bedrijf dat audiovisuele oplossingen aanbiedt en heel innovatief is op dit gebied. Zo ben ik daar regelmatig aanwezig in de studio in Overvecht of Breukelen.

  Hier heb ik laatst Robert Doornbos opgemaakt die er was om iets te vertellen over de Formule 1.

  Ook was ik aanwezig bij Avex voor een leuk webinar voor De Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG) waar Humberto Tan de presentator was met het onderwerp ‘diversiteit en inclusie’.

  Meer weten over Avex? Of hen inhuren voor je bedrijfsvideo’s?

  https://www.avex-int.com/nl/nl/over-avex

  visagie op locatie

  PricewaterhouseCoopers

  PricewaterhouseCoopers, afgekort PwC, is een internationaal accountants- en belastingadviesbedrijf in Amsterdam. Hier worden veel meetings gepresenteerd voor grote groepen mensen, nationaal en internationaal.

  Ook wordt veel georganiseerd voor de medewerkers en tbv de plannen in het bedrijf zelf waardoor ik er de afgelopen maanden vaak over de vloer kwam.

  Meer weten over PWC? Of de dienstverlening gebruiken voor jouw bedrijf?

  https://www.pwc.nl

  KNMG

  De Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG) maakt zich sterk voor de kwaliteit van de medische beroepsuitoefening en de volksgezondheid. Of het nu gaat om ethiek, gezondheidsrecht of gezondheidsbevordering.

  Zij zetten zich in voor goede afspraken en richtlijnen op terreinen die voor alle artsen relevant zijn.

  Afgelopen woensdag was er bij de Jaarbeurs voor het KNMG een webinar.

  De sprekers spraken over euthanasie bij dementie en  zo houden ze werknemers op de hoogte over deze toch lastige onderwerpen.

  Meer weten over KNMG en wat zij voor jou kunnen betekenen?

  https://www.knmg.nl

  Visagie voor jouw opdracht of klus?

  Wil jij dit ook? Visagie voor een event of online webinar?

  ✨Wil jij stralen op beeld?
  ✨De mooiste punten naar voren laten komen?
  ✨Er uitgerust en opgefrist uitzien?

  KORTOM: Screen ready!

  Voor jezelf of een van je medewerkers. Laat het mij weten!

  Wil jij je bedrijf meer online laten zien en een visagiste inhuren?

  #Visagieoplocatie #screenready #video #webinar #f1 #formule1 #oplocatie #utrecht #omstreken #valueblue #bedrijfsfilm #Avexinternational #PWC #humbertotan #knmg #robertdoornbos

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.