Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van man naar vrouw voor een dag

Van man naar vrouw voor een dag

Een makeover van man naar vrouw

Wil jij je beter leren opmaken?

Stap voor stap kan ik je laten zien hoe jij meer kan gaan stralen.

Ik leer je kijken naar je eigen gezicht. Ik leer je naar kleuren kijken.

Ik kies producten waardoor je make-up beter blijft zitten.

Ik leg je uit hoe jij je vormen in je gezicht vrouwelijker kunt aanzetten zodat jij er zelfverzekerd uitziet en graag naar buiten wilt als vrouw.

make over van man naar vrouw 5

De basis

De basis make-up is belangrijk voor jou als man. Aangezien je wilt dat het goed blijft zitten en je baardgroei er niet doorheen komt.

Daarom is de houdbaarheid erg belangrijk en per huidtype bepaal ik welke make-up je kunt kiezen.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen heb je in allerlei vormen en stylen. Dit is ook echt wat jij mooi vind. Iets smallere wenkbrauwen zijn vrouwelijker en daarom kan ik dit laten zien hoe jij dit mooi kunt aanbrengen bij jezelf.

Nepwimpers

Heb jij mooie lange wimpers? Dan kan ik je laten zien hoe je ze mooi aanzet. Wil jij nou wat extra? Dan kan ik je ook helpen met extra nepwimpers. Deze plak je op en ik kan je laten zien HOE. Zodat jij een stralende ooglook hebt en straalt.

Lippen

Je lippen zijn super belangrijk en vooral de manier waarop je het aanzet.

De vorm is zo bepalend. Je kunt kiezen uit verschillende lipsticks met verscheidende texturen. Ook kun je er extra nog een lipgloss overheen aanbrengen voor extra volume. Verder vind ik een lippotlood essentieel om je lipvorm vorm te geven.

make over van man naar vrouw 4

 Deze beauty had al een mooie pruik op en een leuke outfit toen ze binnen kwam.

Een paar schuifjes om de pruik eens anders te laten vallen. Synthetische pruiken klitten snel dus borstel deze goed!

make over van man naar vrouw 2

Wil jij een make-up leren opdoen zodat jij weet wat je moet doen?

Maak dan hier je afspraak!

 

make over van man naar vrouw 1