donderdag, 25 oktober 2018 11:35

Sparkle your days, WKZ & glitters

Beoordeel dit item
(9 stemmen)

glitter fotoshoot kimagestyle wkz ziekenhuis

De kerstdagen komen er alweer bijna aan. En daarom kreeg ik ineens een herinnering aan vorig jaar kerst. Mijn schoonzusje had geregeld dat wij samen een beetje extra ‘Sparkle’ konden brengen bij kinderen die ernstig ziek zijn. Daarom besloten we om de kinderen in het WKZ op de interne afdeling van het Prinses Máxima Centrum te verassen met glitters en een fotoshoot.

 

Het glitterparadijs

Mijn schoonzusje heeft een leuk bedrijf genaamd ‘Het glitterparadijs’ en ik ben visagiste en ook fotograaf dus samen kunnen wij heel wat mensen blijer maken!

En dat deden we dan ook. We gingen na het kerstontbijt bij mijn ouders op weg naar Utrecht. Eva heeft allerlei glitteroutfits omdat ze vaak op festivals staat om iedereen te ‘beglitteren’ en ik had in mijn studio nog wel aardig wat attributen zoals zonnebrillen, pruiken en andere gezellige accessoires. Bij mijn make-up en fotostudio hebben we ons omgekleed in een glitteroutfit. Ook had ik een achtergrondscherm gemaakt van canvas en een donkerroodkleurig doek erom heen gespannen. Met een mand vol accessoires, een mand vol glitters, het achtergrondscherm en een flitser zijn we naar het ziekenhuis gegaan.

1. Kimagestyle Glitterparadijs WKZ fotoshoot  2. Kimagestyle Glitterparadijs WKZ fotoshoot

WKZ beleving

Het was even spannend omdat we niet precies wisten wat we konden verwachten. Maar wat was het een dankbare dag. Bij sommige duurde het even op de kamer voordat de spanning een beetje was ontdooid. Maar nadat Eva een tijdje met de belleblaas in de weer was gegaan heb ik toch een paar mooie kiekjes weten te maken. Ook ontmoetten we een familie die met z’n allen op het bed gingen zitten en een pruik op deden. Inclusief het meisje dat kaal was geworden door alle behandelingen. Ze waren echt even blij en straalden. Een meisje met het syndroom van Down vond het spannend en had er nu even geen zin in. Maar na een tijdje ging ze toch op de foto en heeft ze zelfs nog heel lief haar excuses aangeboden dat ze niet meteen enthousiast was. Aangezien ze zich niet helemaal goed voelde en moe was.

  2. Kimagestyle Glitterparadijs WKZ fotoshoot klein formaat.1 1 van 1  4.1 Kimagestyle Glitterparadijs WKZ fotoshoot kl

Dankbaarheid

We hebben allemaal leuke reacties terug gekregen van de ouders van de kinderen. Helaas kan ik de foto’s niet delen, die wilden ze graag privé houden. Dan zie je maar weer dat je echt dankbaar mag zijn dat je met kerst bij je familie kunt zijn, ook al heb je er misschien niet altijd evenveel zin in.

Deze kinderen hadden niets liever gewild.

Wil jij een leuk beauty uitje organiseren?

redactie: www.contentgarden.nl

Laatst aangepast op donderdag, 25 oktober 2018 11:52

Laat een reactie achter

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

 

 

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy

Login