Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

#2 Inspiratie selflove

Hoe ruikt jou uitstraling vandaag?

Ruik jij decadent?

One of my favorites ‘Decadence’ van Marc Jacobs & zo nog 1000 andere geuren. Voor elke mood een andere geur. Ik vind het zo leuk dat door de geur die ik op een dag draag mijn gevoel veranderd. Zo voel ik mij met de geur Decadence vrouwelijk, krachtig en decadent natuurlijk. Vandaag is is mijn geur decadent en zo ga ik mij dan ook gedragen. Lekker oesters eten, champagne bestellen en ik ga ervan genieten! Wat is jou ultieme decadente gevoel?

 EMBRACE YOUR INNERBEAUTY!

5. Kimagestyle zelfbeeld 10

How do you smell today?

Do you smell decadent?

 

One of my favourites is ‘Decadence’ a fragrance of Marc Jacobs. I have a lot of favourite perfumes.  I love it that my feeling changes when I’m wearing my favourite perfume. With this fragrance I feel feminine, powerful and decadent off course. Today I’m wearing Decadence, and I going to behave like this. So I order oyster, champagne and I’m enjoy it to the max?!

What’s your ultimate feeling of luxury?

 

EMBRACE YOUR INNERBEAUTY!

2.love Kim Kimagestyle

 

1000 Resterende tekens