• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Garderobestyling inclusief kleding

  Garderobestyling inclusief kleding

  Wil jij de deur niet uit om te gaan shoppen? Omdat je geen tijd of zin hebt?

  Dan kan ik voor je shoppen!

  Zo kan ik kledingsets voor je scoren die je normaal gesproken niet kiest. De tijd die jij aan andere dingen wilt besteden kan ik dan besteden aan jou nieuwe garderobe!

  Wil jij kledingadvies voor dames?

  Hoe ga ik te werk?

  Allereerst wil ik natuurlijk je style en voorkeuren weten zodat ik koop waar jij van houdt.

  Wel trek ik je een beetje uit je comfortzone zodat jij ook eens andere items uitprobeert.

  Ik zeg niet precies hoeveel ik scoor voor je want dit ligt er helemaal aan wat ik tegenkom.

  Dus daar moet je op vertrouwen😊.

  Wil jij kledingadvies voor dames?

  kledingadvies dames

  Tweedehands & nieuw

  Ik mix tweedehands en nieuwe kleding met elkaar omdat ik gezien heb dat je ook nog zoveel leuke items kan scoren die tweedehands zijn en het is ook duurzamer. Verder combineer ik het graag voor de ultieme look & feel voor jou nieuwe garderobe.

  Wil jij er ook zelfverzekerd en stralend uitzien?

  Je kleding is het eerste en voorkomen is het eerste wat mensen van je zien en de eerste indruk is ook zo gemaakt.

  Wil jij graag zelfverzekerder en mooier gekleed door het leven?

  Zelfverzekerd door de kleding die je hebt

  Mooi en stralend voor de dag komen?

  trends kledingadvies garderobe styling

   Wil jij kledingadvies voor dames?

  garderobestyling inclusief kleding kl

  Wil jij garderobestyling inclusief kleding boeken?

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.