• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Een Prachtige Fotoshoot met Visagie: Een Familie in de Spotlight

  Een Prachtige Fotoshoot met Visagie: Een Familie in de Spotlight

  Een aantal weken geleden vond er een fotoshoot plaats. Deze keer stond niet alleen het resultaat centraal, maar ook het verhaal erachter, dat minder prettig was. De aanleiding voor deze fotoshoot was namelijk de strijd van de dochter tegen een ongeneeslijke ziekte. Het is moeilijk om in woorden uit te drukken hoe hartverscheurend dit is. Gelukkig werden de foto's uiteindelijk spontaan en vreugdevol, precies zoals de familie had gehoopt.

  Wat een beauty op deze mooie portretten!

   Wil jij eens een glamour fotoshoot inclusief visagie reserveren?

  familie fotoshoot kleurrijk

  Styling

  Bij fotoshoots ben ik gewoonlijk verantwoordelijk voor de styling, en ik zorg er altijd voor om een scala aan kledingopties mee te nemen. Deze keer had de familie echter hun eigen garderobe meegenomen, waardoor mijn stylingdiensten niet nodig waren. Het resultaat was verbluffend!

   Wil jij eens een glamour fotoshoot inclusief visagie reserveren?

   

  Visagie is voor Iedereen

  Visagie is niet enkel voor vrouwen; het is even belangrijk voor mannen. Het kan helpen om:

  • Donkere kringen te verdoezelen.
  • Eventuele huidonregelmatigheden te egaliseren.

  Dit betekent niet dat een man zijn mannelijkheid verliest op de foto; integendeel, het accentueert hun natuurlijke schoonheid. Hieronder zie je een prachtig koppel dat de voordelen van visagie volledig heeft omarmd.

  familie fotoshoot inclusief visagie

  Een Fotoshoot met Visagie: De Magie van Make-up

  Een onderscheidend kenmerk van onze fotoshoots is de toepassing van professionele visagie. Make-up is niet alleen een toevoeging, maar eerder een krachtige kunstvorm die de schoonheid van de modellen versterkt. Ik ben al lang visagist en daarom kan ik zorgen voor een vlekkeloze look, of je nu op zoek bent naar een natuurlijke uitstraling of een dramatische transformatie. Het gebruik van visagie tijdens onze fotoshoots voegt een extra laagje vertrouwen en glamour toe, waardoor de resultaten nog verbluffender worden. Of het nu gaat om het camoufleren van onvolkomenheden, het benadrukken van je beste gelaatstrekken of gewoon om je zelfvertrouwen een boost te geven, visagie speelt een essentiële rol bij het creëren van tijdloze herinneringen tijdens je fotosessie.

   

  Fotobewerking

  Bij de nabewerking van foto's streef ik altijd naar:

  • Glamour, met een spel van licht en schaduw.
  • Contrast, net zoals ik dat zie bij make-up, wil ik dat terugzien in de foto's.

  Met behulp van lichte en donkere tinten breng ik bepaalde gelaatstrekken naar voren of laat ik ze juist subtiel vervagen. Het is een specifieke stijl, dus bekijk vooraf mijn website om te zien of dit bij jouw wensen past. Bovendien houd ik van zwart-witfoto's, dus sommige foto's kun je ook in deze klassieke stijl verwachten.

  familie fotoshoot utrecht

   Wil jij eens een glamour fotoshoot inclusief visagie reserveren?

  35. Kimagestyle glamour fotoshoot zwart wit klein formaat

   

  Ervaar het Zelf

  Ben je geïnteresseerd in een unieke fotoshootervaring? Bekijk dan de link hieronder! Wil je een glamourfotoshoot boeken? Neem dan gerust contact op via

   

  Sfeerfilmpje

   
   

   

  Lijkt het jullie ook leuk eens anders op de foto gezet te worden?

  Check dan de link eronder!

   

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.