woensdag, 03 augustus 2016 17:11

Een stralende huid? Makkelijker gezegd dan gedaan! Deel 1

Beoordeel dit item
(12 stemmen)

 kimagestyle huid stralen

Een stralende huid? Makkelijker gezegd dan gedaan!

Hieronder een persoonlijke blog over mijn huid. Ik heb eigenlijk altijd een mooie stralende huid gehad. Niet droog, niet vet, maar normaal. Af en toe op mijn kin wat vetter maar als ik daar niet te vette dagcrèmes opsmeerde zag het er altijd goed uit.

Ook zonder make-up.

Maar nu ik tegen de 30 ben takel ik aflijkt het wel? Ineens is mijn huid aan de beurt en vertoont rare verschijnselen. Wat doe ik hieraan? Ik deel graag mijn ervaringen om andere mensen te helpen in hun zoektocht naar een stralende huid, ook als je last hebt van eczeem of andere irritaties. Want het is leuk als je er met make-up mooi uitziet maar zonder make-up is het ook fijn om te stralen!

Ervaring in de make-up en huidverzorging

Ik heb veel ervaring oververschillende huidverzorgingsmerken en make-up merken aangezien ik vaak opdrachten heb op Schiphol als beauty advisor. Hierdoor heb ik veel producten kunnen uitproberen. Na merk-en product trainingen krijgen wij namelijk af en toe leuke giftsVan bijvoorbeeld de merken EstéLauder, Clinique, Chanel, La Mer, Helena RubensteinShiseido of Lancome. Ik heb sommige producten als fijn of geweldig ervaren maar vaak kreeg ik last van bultjes of reageerde mijn huid niet goed op de producten.

L’Occitane

Toen ik L’Occitane had ontdekt, een Frans natuurlijk merk was ik erg blij! Ik had het idee dat mijn huid nog stralender en mooier was dan ervoor. Aangezien ik af en toe-als ik een selfie maakte-mijn huid rond mijn ogen toch echt op rimpels vond lijken,

kocht ik ook na een training van L’Occitane de crème 'Immortelle'

Een dikke textuur die ook een anti-age werking heeft. Aan de geur moet je even wennen omdat deze erg natuurlijk is, maar na een paar keer gebruiken ben ik de geur zelfs gaan waarderen.

 immortelle loccitane
 
 

‘De Immortelle is een bloem met een uitzonderlijk lange levensduur: ze verwelkt nooit, ook niet als u ze plukt’

Irritaties…, waarom?

Ineens,vanaf februari 2016 heb ik last van een geïrriteerde huid

Natuurlijk, ik verander erg vaak van dagcrèmeen van reinigingsproducten. 

Maar het kan ook liggen aan het veranderen van voeding of het veranderen van de weersomstandigheden. In voeding probeer ik af en toe een dieet uit en verder eet ik aardig gevarieerd.

Mijn make-up producten gebruik ik altijd hetzelfde, aangezien ik de producten gebruik die ik verkoop bij mijn workshops en dan wil weten wat ik verkoop. Af en toe probeer ik wel verschillende mascara’s uit of verschillende texturen van lipsticks.

 
Huidverzorging geirriteerde huid
 

Kim, 3 Augustus 2016. (Op de foto heb ik geen camouflage of foundation op)

Huidverzorging

Ik lees veel over huidverzorging en probleemhuiden. Aangezien ik vaak tijdens de visagie workshops die ik geef mensen tegenkom, die last hebben van een rode huid, huidaandoeningen zoals acne, psoriasis en rosacea. Op dat moment kun je wel alleen make-up willen gebruiken om het op te camoufleren maar het is ook fijn als je zonder make-up je goed voelt en er mooi uitziet.

Iedere huid is anders– een zoektocht

Ik wil jullie graag meenemen in mijn zoektocht naar de juiste producten voor mijzelf en voor jullie tijdens mijn workshops.

De eerste crèmes die ik heb gebruikt zijn van de dokter omdat ik nooit ergens last van had en wilde dat het zo snel mogelijk over was. Nu4 crèmes later is er niks veranderd. Daarom ben ik zelf aan de slag gegaan met het veranderen van mijn huidverzorgingsroutine. Die ervaringen deel ik graag met jullie in mijn blogs.

Heb je zelf nog een product die je vind dat ik moet uitproberen? Laat even een berichtje achter of deel je mening! Dankjewel :)!
Laatst aangepast op maandag, 16 januari 2017 22:20

4 reacties

 • Reactielink woensdag, 10 augustus 2016 19:34 Geplaatst door Kim

  Hi Lieve,
  Dankje, je kunt mijn zoektocht volgen in mijn volgende blogs.
  Groetjes,
  Kim

 • Reactielink woensdag, 10 augustus 2016 19:32 Geplaatst door Kim

  Hi Evelyne!
  Bedankt voor je reactie. Ik heb La Roche-Posay een tijdje geleden geprobeerd. Zie blog deel 2.
  Hopelijk gaat het goed met je huid. Ik houd je op de hoogte:)
  Groetjes,
  Kim

 • Reactielink zondag, 07 augustus 2016 20:00 Geplaatst door Evelyne Nerincx

  Ik heb heel veel problemen met eczeem op mijn gezicht. Omdat ik nog steeds corticothérapie heb, is mijn huid heel fragiel geworden.
  Het eczeem is nu onder controle.
  Ik gebruik al een paar jaren de dag en nacht crème Toleriane Riche van La Roche-Posay.

 • Reactielink donderdag, 04 augustus 2016 13:03 Geplaatst door Lieve

  Wat een open en eerlijk verhaal. Help je mensen mee. succes met de zoektocht!

Laat een reactie achter

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

 

 

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy

Login