• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Een fotoshoot bij Kimagestyle

  Een fotoshoot bij Kimagestyle

  kledingadvies kimagestyle de bilt utrecht 2

  Zou jij echt eens mooi op een foto willen staan?

  Jezelf verrassen en echt naar foto’s kijken met een ‘JA dat ben ik’ gevoel.

  Stralend & vol zelfvertrouwen.

  Voor de sessie/fotoshoot

  Tijdens de voorbereiding hebben we allereerst via de mail contact over de kleding die je aan wilt. Heb je al genoeg kleding voor de fotosessie? Of wil je dat ik voor een bepaald budget nog wat kleding voor je scoor? Geef dan je maten goed door en het liefst met omvangmaten in centimeters. De ene maat 40 is de andere niet.

  Ook kun je goed nadenken of een kimagedeluxe pakket wilt of een kimagesupreme pakket. Bij de supreme hebben we even wat meer tijd om ook aandacht te geven aan elke foto en meerdere kledingsets.

  Als jij je onzeker voelt over foto’s en hoe je erop staat is het fijn om hier voldoende tijd voor te hebben. Kimagedeluxe duurt circa 2 uur waarbij we circa 1 uur aan de visagie besteden en 1 uur aan de fotoshoot en bij de Kimagesupreme hebben we de dubbele tijd waarbij ik ook dubbel zoveel foto’s voor je bewerk.

  Wanneer er een aanbetaling is gedaan word de fotostudio voor je gereserveerd.

  Reserveer hier je fotosessie

  kledingadvies kimagestyle de bilt utrecht 1

  Start van de sessie/fotoshoot

  Voordat je op de foto gaat word er circa 1 uur besteed aan de visagie. Hoe mooier dit word gedaan hoe stralender je eruit ziet op beeld. Er is nou eenmaal wat meer make-up nodig voor een fotosessie omdat veel kleur word weggeflitst in een studio.

  Wanneer je het supreme pakket kiest kunnen we ook kijken om de looks wat aan te passen voor de foto’s en kijken naar je hairstyling.

  fotoshoot achter de schermen kimagestyle

  Deel 2 van de sessie/fotoshoot

  Als jij helemaal tevreden bent gaan we aan de slag met de kleding. Welke kleding heb je meegenomen en welke kleding heb ik voor je klaargelegd?

  Wat wil jij uitstralen op beeld?

  • Heb jij de foto’s nodig voor eigen gebruik?
  • Wil je de foto ophangen boven de bank?
  • Wil je het gebruiken voor social media kanalen of je website?

  We gaan precies kijken welke foto’s je zou willen en hoe jij je zo mooi mogelijk voelt.

  Reserveer hier je fotosessie

  Deel 3 van de sessie/fotoshoot

  De start van de fotosessie kan soms wat ongemakkelijk voelen. Jij achter de lens en wellicht zonder ervaring. Hoe mooier jij je voelt hoe meer jij dit ook uitstraalt op beeld. Dus rechtop en SMILE. Ik laat af en toe wat foto’s zien om te checken of je het mooi vind.

  Deel 4 van de sessie/fotoshoot

  Als jij een aantal mooie foto’s ziet kunnen we kijken naar andere kledingsets en ook checken of je een andere achtergrond wilt. Een witte achtergrond geeft een hele andere uitstraling dan een zwarte. Ook kan er met licht gevarieerd worden en vinden sommige zwart/wit foto’s ook erg mooi.

  IMG 4787

  Deel 5 van de sessie/fotoshoot

  Daarna zijn we klaar en ben jij als model uitgeput en voldaan.

  Je kunt nu kiezen:

  1. Of ik kies de mooiste foto’s voor je uit
  2. Of je krijgt een aantal overzichten met de foto’s in klein formaat en jij kiest de 7 of 14 foto’s (ligt aan het pakket) uit en ga ik aan de slag met de fotobewerking.

  Dit is belangrijk voor mij om van te voren te weten aangezien ik per foto ongeveer een half uur nodig heb om te bewerken in Lightroom en in Photoshop.

  Bij bestellen

  Als je toch meer foto’s wilt ontvangen kun je altijd foto’s bij bestellen. Ik stuur je dan een overzichtje en dan kun je voor €25,00 per foto extra nog meer foto’s krijgen naderhand.

  Ben jij er klaar voor om foto’s van jezelf te zien en hebben waar je blij van wordt?

  Lijkt het je leuk om je echt:

  • Stralend te voelen
  • Je mooiste punten te benadrukken?
  • Helemaal voor jezelf te gaan tijdens een sessie?
  • Jezelf een cadeau en luxe gunnen?
  • Jezelf op je mooist voelen?
  • Naderhand trots zijn op de foto’s van jezelf?

  Laat het mij weten en reserveer direct een datum voor een fotosessie!

  IMG 3088

  Trackback URL:

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.