Bruidsstyling op locatie

Bruidsstyling op locatie

Deze bruid heb ik mooi gemaakt op haar bruiloft.

Visagie

De visagielook heb ik mooi natuurlijk gehouden aangezien ze dit ook wilde. Ze is een naturel beauty en de kleuren die mooi voor haar zijn, zijn coole tinten die mooi bij haar haarkleur en huid passen. De foundation die ik gekozen heb ik natuurlijk met een kleine glans.

Haarstyle

De haarstyle van deze bruid is vol en hoog opgestoken. Door de krullen waar ik diepte in heb gecreert ziet het er mooi en vol uit en ook door het opvulmateriaal dat ik gebruikt heb. Een mooi haaraccessoire maakt deze look helemaal af. Wat vind jij ervan?

976D9F69 66A9 4668 A82D E47666B79FB81

IMG 9107

1000 Resterende tekens


Contact

Wil jij iets vragen?
 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.