Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Yolanthe (30) en haar echtgenoot Wesley Sneijder (31) genieten met volle teugen van hun vorige week donderdag geboren zoontje Xess Xava. Volgens Xenia Kasper, de manager van de Yo, is de jonge moeder inmiddels weer thuis en voelt zij zich uitstekend. Hoe lang Yolanthe na de bevalling in het ziekenhuis in de Turkse stad Istanbul heeft gelegen wil Kasper niet zeggen.

Details over de geboorte van het schattige kereltje - dat op 15 oktober om 21.23 uur ter wereld kwam, 3590 gram woog en 52 centimeter lang was - zijn nog niet bekendgemaakt. Xenia Kasper: ,,Dat is strikte, intieme privéinformatie die Yolanthe en Wesley in eerste instantie alleen met naaste familie en vrienden zullen delen. Het is niet aan mij om informatie naar buiten te brengen over hoe lang de bevalling duurde en of sprake was van eventuele complicaties. Mogelijk dat Yo daar uiteindelijk zelf mee zal komen. Wanneer dat zal zijn is niet bekend. Dat is aan het echtpaar''. 

Cadeautjes
Yolanthe wordt, in het penthouse in Istanbul waar zij en Wesley wonen, omringd door familie en vrienden. De felicitatieskaartjes en cadeautjes stromen binnen. ,,Ze voelt zich goed en is als vanzelfsprekend erg gelukkig. Ook met de kleine Xess Xava (spreek uit: Tjess Tjava, red.) gaat het prima'', aldus de manager die ergens begin november naar Istanbul reist om Yolanthe persoonlijk te feliciteren met de geboorte van het jongetje. ,,Als de rust een beetje terug is, ga ik. Momenteel is het daar nog een familieaangelegenheid''. Waarschijnlijk reist Xenia Kasper - behalve manager van Yo, zangeres Do, Bridget Maasland en Linda de Mol ook succesvol schrijfster - met een extra koffer af naar de Turkse stad. ,,Mijn 'hele' huis ligt vol pakjes die voor Yolanthe, Wesley en Xess zijn''.

De komende twee maanden heeft Yolanthe  - die borstvoeding wil gaan geven - nog vrij. Daarna liggen een aantal nieuwe projecten voor onder meer RTL in Nederland in het verschiet. Hoe ze dat wil combineren met de zorg voor de kleine? ,,Ik wil rust en ritme creëren voor ons kindje, maar ook voor Wesley en mij'', vertelde ze in de glossy Gracia. ,,En na een paar draaidagen in Nederland weer een paar weken bij mijn gezin zijn''.

De baby tijdelijk overdragen aan een nanny hebben Yo en Wes nog niet overwogen. ,,Ik denk dat het moeilijk zal zijn de baby bij een ander achter te laten. Misschien over een jaar als het kindje de meest kwetsbare fase achter de rug heeft''. Yolanthe gaf eerder aan problemen te hebben gehad om zwanger te worden. Er werden vorig jaar cystes op haar eierstokken geconstateerd die vervolgens, in een gespecialiseerd ziekenhuis in Turkije, operatief werden verwijderd. Aansluitend kreeg Yo hormooninjecties. Op Valentijnsdag dit jaar bleek ze zwanger te zijn.

Bron : www.ad.nl

zie ook: Nieuw: liquid eyeliner pennen in kleur! Welke kleur past bij jou?


Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.