Vrijgezellenfeest TIP

NEW YORK - Justin Timberlake heeft tijdens een lang weekend zijn vrijgezellenfeest gevierd in Las Vegas en Mexico. Hij ging met zijn vrijgezellenfeest met 25 vrienden op stap, schrijft People. Het feest van de 31-jarige zanger/acteur, die verloofd is met actrice Jessica Biel, begon donderdag in Las Vegas.

Vrijgezellenfeest in Utrecht organiseren?

Daar ging Justin met zijn vrienden uit eten en bezochten ze een nachtclub. Anders dan zijn vrienden sprong hij overigens niet in het zwembad naast de nachtclub.

Vrijgezellenfeest in Utrecht organiseren?

Op vrijdag ging de groep de grens over naar het Mexicaanse Cabo, waar onder meer een golfwedstrijd op het programma stond.

Het is nog niet bekend wanneer Justin en Jessica precies gaan trouwen. Volgens onbevestigde berichten houden ze de bruiloft in oktober in Italië.

 

Vrijgezellenfeest in Utrecht organiseren?

Bron http://www.vrouwonline.nl/gossip/nieuwtjes/vrijgezellenfeest-timberlake-in-las-vegas

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

         

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy